• Haberler
  • Siyaset
  • Gümüşkanat: Güney için canımı dişime takacağım

Gümüşkanat: Güney için canımı dişime takacağım

SP Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat, 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak seçimde göreve seçilmesi halinde Güney Beldesi için canını dişine takarak zaman mefhumu gözetmeden çalışacağını belirtti   Saadet Partisi (SP) Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat belde de yapılacak seçim için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. 'MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇTI' Güney Beldesi'nde sürecin beldeye hizmet [&hellip]

SP Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat, 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak seçimde göreve seçilmesi halinde Güney Beldesi için canını dişine takarak zaman mefhumu gözetmeden çalışacağını belirtti

Saadet Partisi (SP) Güney Belediye Başkan Adayı Hamza Gümüşkanat belde de yapılacak seçim için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
“MİLLİ GÖRÜŞ
BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇTI”
Güney Beldesi’nde sürecin beldeye hizmet edeceklerin seçilmesi süreci olduğunu dile getiren Gümüşkanat sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli görüşün tek temsilcisi SP olarak Güney Beldemiz de hizmet etmek için emanete sahip çıkıp dişimizi tırnağımıza takıp gece gündüz demeden zaman mefhumu gözetmeden çalışmak üzere aday olduk. Bizler belediyecilikte ve hizmette çığır açmış kimileri tarafından özlemle anılan Milli Görüş erleriyiz. Bizlerin isimleri yoktur bizlerin makamların mevkileri koltukları yandaşa ve yancıya bir güç gelir kapısı olarak görmeyiz. Bizler makamları mevkileri insanlara hizmet için Allah rızasını kazanmak için görürüz. Bu yüzdendir ki kapalı kapılar ardında karanlık işler içinde olmadık olmayacağız kınayıcının kınamasına bakmayız hakkı tutar kaldırırız. Rahmetle andığımız ümmetin derdi ile dertlenen iktidarda olduğunu dönemlerde devletin bütün imkânlarını halkın her kesimine aktaran ülkenin gerçek lideri cennet mekân Erbakan Hocamızdan böyle öğrendik.” dedi.
“MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER
ÖTEKİLEŞTİRMEZ AYRIŞTIRMAZ”
Göreve seçilmesi halinde yönetim anlayışı hakkında bilgi veren Gümüşkanat şu ifadeleri kullandı: “Belediyemizin her kuruşuna yetim hakkına sahip çıkar gibi koruyacağız. Belediyemiz de yaşayan bizlere oy versin, vermesin bütün halkımızı eşit mesafede olacağız. Yaptığım her işte şeffaf olacağım. Görevlendireceğimiz her kardeşimiz ehliyet ve liyakat esasına göre görevlendirilecek. Çalmadan, çaldırmadan, adam kayırmadan hakkın haklının yanında duracağıma, ceketiyle gelen ceketiyle gider düsturuyla hareket edeceğime şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum. Bu söz 52 yıldır yani 1969’dan bu yana hakkı tutun hak gelince batıl zail olur diyen rüşvet alanda verende melundur hadis-i şerifi ile ilke edinen milli görüş sözüdür. Biz milli görüşçüler bizden olmayan hiç kimseyi ötekileştirmeyiz ve ayrıştırmayız. Ortak noktalar ve ilkeler etrafında herkesle anlaşırız seçimleri zalimlere karşı kazanılmış hak, kazanacak savaş olarak görmeyiz. Siyasi rakipleri düşman olarak bilmeyiz, aksine seçimleri hizmet yarışı siyasi partileri de rakiplerimiz olarak görürüz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme