• Haberler
  • Genel
  • Gümüşay Pide, hizmete açıldı – Kocatepe Gazetesi

Gümüşay Pide, hizmete açıldı – Kocatepe Gazetesi

Gümüşay Pide Salonu, Uzun Çarşı Enstitü Caddesi Akbank yanında hizmete açıldı. Yaklaşık 80 bin Liraya mal olan işletme, fiyatlarının cazip olmasının yanında güler yüzlü hizmette iddialı. Ramazan Gümüştaş ve İbrahim Ayözen ortaklığındaki işletmenin açılış kısmında ilk olarak dua edildi, kurban kesildi. Gümaşay Pide Salonunun açılışını, Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukular Odası Başkanı İbrahim Yörük yaparken pek [&hellip]

Gümüşay Pide, hizmete açıldı

Gümüşay Pide Salonu, Uzun Çarşı Enstitü Caddesi Akbank yanında hizmete açıldı. Yaklaşık 80 bin Liraya mal olan işletme, fiyatlarının cazip olmasının yanında güler yüzlü hizmette iddialı.

Ramazan Gümüştaş ve İbrahim Ayözen ortaklığındaki işletmenin açılış kısmında ilk olarak dua edildi, kurban kesildi. Gümaşay Pide Salonunun açılışını, Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukular Odası Başkanı İbrahim Yörük yaparken pek çok davetli de açılışa katıldı. Açılışta ilk gün nedeniyle gelen misafirlere bedava yemek dağıtıldı. İşletmede 1 döner ustası, 2 pide ustası olmak üzere toplam 8 kişi çalışı-yor. 19 senelik pide ustalığının ardından 2. dükkana sahip olan Ramazan Gümüştaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu ikinci işletmemiz oluyor. İlki Yasemin Düğün Salonu karşısında Gümüştaş Pide Salonu’dur. Yeni işletme-miz tüm Afyonkarahisar halkına hayırlı olsun. Tüm halkımızı bekliyoruz.” 12 senedir pide ustası olan İbrahim Ayözen ise, “Dayı-yeğen ilişkişi içinde çalışmamıza başladık. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Tüm Afyonkarahisar halkını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Sabah saat 05.00’te çorba servisi hizmete başlayan Gümüşay Pide Salonu, akşam 22.00’ye kadar hizmet verecek. Ayrıca 240 metrekare ile 3 katlı işletme, katlarının 2 sini aile salonu olarak hizmete sunuyor.
İşletmenin fiyatları ise şöyle: İskerder 8 Lira, etli pide (tekli) 4,5 Lira, tandır 8 Lira, kuşbaşlı pide 5 Lira, kaşarlı pide 4,5 Lira, kuşbaşılı, kaşarlı pide 5 Lira, ayrıca öğrencilere yüzde 10 indirim imkanı var. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme