• Haberler
  • Gündem
  • Gümüş: Bizler mesleğimize, mesleğimiz de bize sahip çıksın

Gümüş: Bizler mesleğimize, mesleğimiz de bize sahip çıksın

ASMMMO Başkanı Serhat Gümüş, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler olarak zor ve yorucu bir o kadarda onurlu bir mesleği icra ettiklerini söyledi. Gümüş, 'Mesleğimizle her zaman gurur duyalım, mesleğimize sahip çıkalım. Mesleğimiz de bizlere sahip çıksın.' dedi Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) ile Uyumsoft Firması işbirliğiyle AKÜ Rektörlüğü ANS Kampüsü Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği [&hellip]

ASMMMO Başkanı Serhat Gümüş, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler olarak zor ve yorucu bir o kadarda onurlu bir mesleği icra ettiklerini söyledi. Gümüş, “Mesleğimizle her zaman gurur duyalım, mesleğimize sahip çıkalım. Mesleğimiz de bizlere sahip çıksın.” dedi

Haber

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) ile Uyumsoft Firması işbirliğiyle AKÜ Rektörlüğü ANS Kampüsü Sosyal Tesisleri’nde iftar yemeği verildi. İftara; Uyumsoft Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal, SMMMO eski Başkanları Erdal Sayar, Kadir Arık, oda üyeleri, Uyumsoft firması temsilcileri katıldı.
“KENETLENEREK RAMAZAN’IN AMACINA ULAŞMASINI SAĞLADIK”
İftarın ardından katılımcılara hitap eden Oda Başkanı Serhat Gümüş, ASMMMO ve Uyumsoft Firması ile ortaklaşa düzenledikleri geleneksel iftar yemeği programı daveti katılımcılarına katılımları nedeniyle teşekkür etti. Onbir ayın sultanı Ramazan ayının sevgi, hoşgörü, küçük ya da büyük tüm güzelliklerin paylaşımı olduğunu belirten Gümüş, “Bizler yüzlerimizde gülümsemeyi unutmadan, birbirimizin kalplerini kırmadan, sevgi, saygı ve hoşgörü ile birlik, beraberlikle birbirimize kenetlenerek bu mübarek Ramazan ayının amacına ulaşmasını sağladık. Daha nice Ramazan aylarında da inşallah hep beraber sağlayacağız.” dedi.
“GERÇEK ANLAMDA ELİMİZİ
TAŞIN ALTINA KOYDUK”
Meslektaşlarına teşekkür etmeyi borç gördüğünü söyleyen Gümüş, “Öncelikle tüm meslektaşlarıma bir borç gördüğüm teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu yorucu günlerde sağlık ve huzurun ön plana çıktığı süreçte, kimi zaman bunları hiçe sayarak ve gerçek anlamda taşın altına elini koyarak yılmadan, yorulmadan çalışıp ülke ekonomisine verdiğimiz katkı yadırganamaz yadsınamaz. Hepimiz çok değerliyiz. Takdire şayan bu çalışmalarımızdan dolayı hepimize sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Dolayısıyla; Masa başında, klavyenin tuşlarında yüzlerce kalemle yıpranan ellerimizle kocaman bir alkışı hakettiğimiz düşünüyorum. Alkışlar hep beraber bizlere gelsin. Sağ olun var olun.” diye konuştu.
“ONURLU MESLEĞİMİZLE GURUR DUYUP HER ZAMAN SAHİPLENELİM”
“İnşallah güzel günler yakın. Zor ve yorucu olduğu kadar son derece onurlu bir mesleği icra ediyoruz.” diyen Gümüş sözlerini şöyle tamamladı: “Mesleğimizle her zaman gurur duyalım. Bizler mesleğimize sahip çıkalım. Mesleğimiz de bizlere sahip çıksın. Bir teşekkür de Uyumsoft firmasının değerli temsilcilerine iletmek istiyorum. Bu yorucu süreçte kendileri de bizlere vakit ayırıp maddi manevi destekleri esirgemedikleri için ve en önemlisi bizleri biraraya getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”
UYUMSOFT FİRMA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Programın sonunda Uyumsoft Firması yetkililerine teşekkür plaketi verildi. ASMMMO eski Başkanı Türhak Kurulu Üyesi Erdal Sayar, İdönüşüm Bursa Bölge Yöneticisi Murat Özpamuk’a plaket verdi. Satış Uzmanı Özge Güler plaketini ASMMMO eski Başkanı Kadir Arık’ın elinde aldı. İdönüşüm Satış Takım Lideri Pınar Erdem’e plaketini Oda eski Genel Sekreteri Çiğdem Pınar Kılıç verdi. Program Uyumsoft firmasının Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal’ın sunumu ile tamamlandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme