Gümüş, 18’inci vefat yılında unutulmadı

Afyonkarahisar basın camiasının önde gelen isimlerinden merhum Fatih Gümüş, kabri başında anıldı Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin girişimiyle, merhum Fatih Gümüş, vefat yıldönümünde yâd edildi. Gümüş’ün kabri başında yapılan duaya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, gazeteci-yazar İbrahim Yüksel ile Gümüş’ün ailesi ve basın mensupları katıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

Gümüş, 18'inci vefat yılında unutulmadı

Afyonkarahisar basın camiasının önde gelen isimlerinden merhum Fatih Gümüş, kabri başında anıldı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin girişimiyle, merhum Fatih Gümüş, vefat yıldönümünde yâd edildi. Gümüş’ün kabri başında yapılan duaya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, gazeteci-yazar İbrahim Yüksel ile Gümüş’ün ailesi ve basın mensupları katıldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Fatih Gümüş’ün çok değerli bir gazeteci olduğunu belirtti. Çoban, “Fatih Gümüş, Afyonkarahisar basın hayatının duayenlerinden birisiydi. Basın-yayın denilince, gazete denilince akla gelen kişiydi. Aramızdan 18 yıl önce ayrıldı. Afyonkarahisar basın camiası da burada anma törenleri düzenliyor. Gazeteci arkadaşlarının her yıl Rahmetli Fatih Gümüş’ü hatırlaması da bizi memnun ediyor” dedi.
Fatih Gümüş’ün eşi Ümran Gümüş “18 yıldır aynı acı, aynı yokluk. Biz onunla gurur duyuyoruz. Mesleğine aşık bir insandı. Takdir edilen bir insandı” derken AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları da “Dürüst ve hassasiyet gösteren gazeteci ağabeyimizdi. Onun gibi gazeteciler yetişmesi de bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme