• Haberler
  • Genel
  • Gümrük, ihracatı geliştirecek – Kocatepe Gazetesi

Gümrük, ihracatı geliştirecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi ve Zafer Havaalanı’na Gümrük Müdürlüğü kurulması planlanıyor Afyonkarahisar’ın ihracatını geliştirmek için yeni bir adım atılacak. Zafer Havaalanı ile Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacak Gümrük Müdürlükleri ile ihracatın artırılması hedefleniyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak Gümrük Müdürlüğü’nün yerinin hazır olduğu belirtildi. ŞİRKETLERİN İŞLERİ KOLAYLAŞACAKGümrük Müdürlükleri’nin kurulmasıyla Afyonkarahisar’ın en çok ihraç yapan kesimi olan [&hellip]

Gümrük, ihracatı geliştirecek

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi ve Zafer Havaalanı’na Gümrük Müdürlüğü kurulması
planlanıyor

Afyonkarahisar’ın ihracatını geliştirmek için yeni bir adım atılacak. Zafer Havaalanı ile Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacak Gümrük Müdürlükleri ile ihracatın artırılması hedefleniyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak Gümrük Müdürlüğü’nün yerinin hazır olduğu belirtildi.
ŞİRKETLERİN İŞLERİ KOLAYLAŞACAK
Gümrük Müdürlükleri’nin kurulmasıyla Afyonkarahisar’ın en çok ihraç yapan kesimi olan mermerciler ile yumurtacıların işlerinin kolaylaşacağı, Afyon’a gelen turistlerin de zorluk çekmeyeceği belirtiliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme