Gülşen Ozan Çolakoğlu Boşandı Mı

Sahnedeki iddialı kıyafetleri ve yeni şarkısı Lolipop’un kapak fotoğrafıyla magazin gündemini meşgul eden Gülşen’in özel hayatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? İşte cevabı…

Tam ismi Gülşen Bayraktar olan Gülşen, 29 Mayıs 1976 tarihinde dünyaya geldi. Türkiye’nin sevilen şarkıcısı Gülşen, 1997 ile 2000 yılları arasında Murat Varol ile bir evlilik yaptı. Daha sonra 2016 yılında son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile dünyaevine girdi. İkilinin Azur Benan ismindeki çocuğu, Ocak 2017’de Şişli’de dünyaya geldi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu arasında yaşananların perde arkasını kaleme aldı.

Sahnedeki iddialı kıyafetleri ve yeni şarkısı Lolipop’un kapak fotoğrafıyla gündemde olan Gülşen ile ilgili bir iddia herkesi şaşırttı. Gelen son dakika iddiasına göre Gülşen’in evliliği çatırdadı.

Haber
“BOŞANMA KARARI ALDILAR”

Sözlerini sürdüren Onur Akay, “Ancak bu sefer aralarında çıkan ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizini aşabilecekler mi bilmiyorum. Ozan Çolakoğlu ve eşi Gülşen boşanma kararı aldı. Ozan, Gülşen’in yeni şarkısı ‘Lolipop’ için çektirdiği fotoğrafları görünce çok sinirlenmiş ve şarkının o fotoğraflarla çıkmasını onaylamamış.

“ASLINDA DOĞRUYDU”

Akay, “Müzik piyasasında her şey çabuk duyulur. Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun zaman zaman boşanacakları iddia edilmişti ve o iddialar aslında hep doğruydu. Bir süredir Gülşen’in sahnelerde tercih ettiği kıyafetler, bu evlilikte hep kriz çıkarıyordu ve her zaman araya birileri giriyor, çifti barıştırıyordu” diyerek şoke etti.

‘EVİ TERK ETTİ’ İDDİASI

Kucak dansı ise uzun süredir yaşanan bu krizde bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Çolakoğlu boşanmak istediğini dile getirerek evi terk edince, Gülşen de dün o fotoğrafları paylaştı.

“Şu anda bazı müzisyenler çifti barıştırmak için araya girdi ama ‘Lolipop’ ve ‘Kucak Dansı’ krizi bu evlilikte son noktayı koyacak gibi.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme