• Haberler
  • Genel
  • “Güllü lokum” göndermesi – Kocatepe Gazetesi

“Güllü lokum” göndermesi – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Gazeteniz Kocatepe’nin gündeme getirdiği müdür atamalarını konuşan iki idareci arasında geçen “güllü lokum” konusuna gönderme yaptı Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, “güllü lokum” göndermesi yaptı. Şenol, “Okul müdürlüğü için müracaat eden adayların mülakat sınavları 16-23 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. 17 Ekim 2014 tarihinde Afyonkarahisar'ımız da yayın yapan bir [&hellip]

"Güllü lokum" göndermesi

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Gazeteniz Kocatepe’nin gündeme getirdiği müdür
atamalarını konuşan iki idareci arasında geçen “güllü lokum” konusuna gönderme yaptı

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, “güllü lokum” göndermesi yaptı. Şenol, “Okul müdürlüğü için müracaat eden adayların mülakat sınavları 16-23 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. 17 Ekim 2014 tarihinde Afyonkarahisar’ımız da yayın yapan bir gazetede ‘Sana not vermeyeceğiz de, kime not vereceğiz’ haberi Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki rezaletlere bir yenisini eklemiştir” dedi.
“PERVASIZ YAZIŞMALAR”
Şenol, “Komisyonda görevli Şube Müdürü’nün mülakata girecek adayla sosyal paylaşım sitesinde pervasızca ve etik olmayan bir şekilde adete pazarlık ederek sohbet etmesi son derece çirkindir. Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi olarak sohbette istenilen güllü lokum olayını protesto etmek amacıyla mülakata giren adaylara güllü lokum dağıttık” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme