Gülgün Bolvadin'de – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Bolvadin Belediyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Başarılı sol ayak Ahmet Can Gülgün ile anlaşma yapan Bolvadin Belediyespor sezonun sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor. Takımın başına ilk olarak teknik direktör getiren Bolvadin Belediyespor Teknik Adam Mustafa Keser ile anlaşmıştı.Bolvadin Belediyespor'da olmaktan mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Gülgün, 'Bolvadin'de [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Bolvadin Belediyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Başarılı sol ayak Ahmet Can Gülgün ile anlaşma yapan Bolvadin Belediyespor sezonun sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor. Takımın başına ilk olarak teknik direktör getiren Bolvadin Belediyespor Teknik Adam Mustafa Keser ile anlaşmıştı.
Bolvadin Belediyespor’da olmaktan mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Gülgün, “Bolvadin’de olduğum için mutluyum. Takımda ortam çok güzel. Sezonu hayırlısıyla açtık. Hedefimiz ilk önce Süper Amatör’de şampiyon olup Play-Out’ta kalırsak da gelen rakibimiz geçerek BAL’a çıkmak olacak.  İnşallah Allah utandırmasın. Yönetim, hocalar ve futbolcular olarak aramızdaki bağ çok kuvvetli. Şampiyon olmamıza engel olacak hiç bir neden yok” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme