• Haberler
  • Gündem
  • 'Güleryüzlü hizmete, hayırlı çalışmalara talibim'

'Güleryüzlü hizmete, hayırlı çalışmalara talibim'

Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Kanlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Sağbilge Oruncak, 'Makam ya da maaş için değil, hizmet için göreve talibim' dedi. Muhtarlık görevine seçilmesi halinde Kanlıca Mahallesi'nde bir çok hizmete imza atmayı hedeflediğini belirten Hatice Sağbilge Oruncak projelerini şöyle özetledi: 'Öncelikli olarak bir halı saha, içerisinde bayanların faydalanabileceği [&hellip]

Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Kanlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Sağbilge Oruncak, “Makam ya da maaş için değil, hizmet için göreve talibim” dedi.
Muhtarlık görevine seçilmesi halinde Kanlıca Mahallesi’nde bir çok hizmete imza atmayı hedeflediğini belirten Hatice Sağbilge Oruncak projelerini şöyle özetledi:
“Öncelikli olarak bir halı saha, içerisinde bayanların faydalanabileceği kapalı bir salonu bulunan hanımlar lokali, ev hanımlarının evlerinde yaptıkları ürünleri satabilecekleri bir satış merkezi kurulması için çaba göstereceğiz. Sosyal tesislerimize bir düğün salonu da eklemeye çalışacağız. Çocuklarımızın kullanımı için kapalı oyun alanları oluşturulmasına çalışacağız. Ayrıca mahallemizde eksikliğini hissettiğimiz PTT Şubesi açılması, banka atmleri konulması için girişimlerde bulunacağız. Mahallemizin değişik yerlerine ekmek askıları koyarken, çöpler için de askı uygulaması başlatacağız. Mahallemizden çarşıya tek seferde ulaşabilecek hat düzenlemelerine gayret edeceğiz. Ramazan aylarında iftar çadırları kurulmasına çalışacağız. Gece aydınlatmasıyla ilgili eksikliklerin tamamlanmasını sağlayacağız. Bayanlara sağlık tarama testlerinde mahallemize öncelik tanınmasını sağlayacağız. Yol ve kaldırım gibi eksikliklerin bir an önce çözümlenmesi için vakit geçirmeden ilgili birimlerin harekete geçmesini sağlayacağız. Mahallemizin ortasından akan su kanalının kapalı sisteme alınması için devlet kurumlarımız nezdinde konuyu takip edeceğiz. Çevremizdeki tüm mahalle muhtarlarımızla işbirliği içerisinde muhitimizin güzelleşmesi için çalışacağız.”
Ne makam için, ne de maaş için muhtarlık görevine talip olmadığını belirten Hatice Sağbilge Oruncak, “Benim tek amacım hayır işlerine öncü olabilmek. Engelli kardeşlerimize, ihtiyaç sahibi komşularımıza faydalı olabilirsek bizim kazancımız bu olacak inşaAllah. Mahallemizin ihtiyacı olan tatlı dil, güleryüz ile insani ve medeni ilişkiler çerçevesinde herkese kapımız açık olacak. Kanlıca mahallemizin sakinlerinin desteğini bekliyor, görevin hayırlı olanının nasip olmasını diliyorum.” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme