Gülbin Tosun Neden Ayrıldı?

Now Haber'in ekran yüzleri arasında bulunan Gülbin Tosun, görevinden ayrıldı. Bazıları için sürpriz olan bu gelişme, aslında günlerdir bekleniyordu

Türkiye’de yayın yaptığı ilk adı Fox olan, ardından isim değişikliği ile Now olarak yayın yapan televizyonun hafta sonu ve yaz tatili ana haber spikeri olan Gülbin Tosun, televizyon kanalından ayrıldığını duyurdu. 

Gülbin Tosun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık.Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk'e ayrıca teşekkür ederim.

Ve tabi bundan sonra benim için kendi hayatımla ilgili ayrı bir mücadele başlıyor. Elbette yine ülkemin kalan güzel değerlerine katkı sağlamak için çabalayacağım. Herkese çok sevgi, selam ve saygılarımla…’ dedi. 

Gülbin Tosun kendi sosyal medya hesabında olayın perde arkasından bahsetmese de; kulislerde Gülbin Tosun’un hayvan haklarını savunmaya çalışırken yaptığı sert paylaşımın bu ayrılığa sebep olduğu belirtiliyor.

Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokak hayvanları ile açıklamasının ardından ‘Bir bardak suya muhtaç olun o zaman!’ yazmıştı.  Bunun üzerine Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarılmıştı; zorunlu izin sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ‘Konunun bizimle ilgisi yok’ denilmişti.

Bakmadan Geçme