Gül ve Eroğlu geliyor – Kocatepe Gazetesi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bugün Afyonkarahisar’da saat 11’de Adliye ziyareti ile başlayacağı programına Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi ziyareti ile devam edecek. Bakan Gül, Koordinasyon toplantısının ardından Afyonkarahisar ziyareti sırasında saat 12.30'da özel bir programa da katılacak.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise bugün sabah saat 10’da ilk olarak Akrones Otel'de [&hellip]

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bugün Afyonkarahisar’da saat 11’de Adliye ziyareti ile başlayacağı programına Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi ziyareti ile devam edecek. Bakan Gül, Koordinasyon toplantısının ardından Afyonkarahisar ziyareti sırasında saat 12.30’da özel bir programa da katılacak.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise bugün sabah saat 10’da ilk olarak Akrones Otel’de 8. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu  katılacak. Bakan Eroğlu daha sonra Çakmak Otel’de Bakanlığın 2018 Yılı Aday Memur Eğitim Programı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyareti, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını ziyareti ve Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde düzenlenecek Koordinasyon toplantısına katılacak.
Eroğlu yarın ise Sandıklı İlçesi’ni ziyaret edecek. Burada Ulu Camii’nde Cuma namazını kılacak Eroglu, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma töreni ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım töreni ve Sandıklı Doğalgaz Hattının Açılış törenine iştirak edecek.
Bakan Eroğlu daha sonra Şehit Uzman J. III. Kad. Çvş. İbrahim Çetin’in ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

Bakmadan Geçme