• Haberler
  • Genel
  • Gül Anneler Derneği'nden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Gül Anneler Derneği'nden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği Başkan ve üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Vali Balkanlıoğlu, Yönetim kurulunda bulunan bayanlarla tanıştı. Derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Saygı'dan bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, fakir ve yardıma muhtaç insanların tespit edilmesi ve gerekli yardımların yapılması hususunda Valilik Sosyal [&hellip]

Gül Anneler Derneği’nden ziyaret

Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği Başkan ve üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Vali Balkanlıoğlu, Yönetim kurulunda bulunan bayanlarla tanıştı. Derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Saygı’dan bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, fakir ve yardıma muhtaç insanların tespit edilmesi ve gerekli yardımların yapılması hususunda Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği içinde olunmasını istedi.
Ziyaret sırasında konuşan Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, İl merkezinin yanı sıra köylerde ve kasabalarda da gezdiklerini, yardıma muhtaç ve fakir insanları tespit ederek, yönetim kurulu tarafından sağlanan kaynaklarla gerekli yardımların yapıldığını söyledi. Özellikle evlenecek gençlere büyük yardımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Saygı, gelin ve damadın çeyizlerinin tamamladıklarını söyledi. Özellikle köylerde okuyamayan kız çocuklarını tespit ettiklerini ve okumaları için gereken yardımları yaptıklarını söyleyen Halise Saygı, bu tür faaliyetlerinde kendilerine büyük destek vermelerinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Ziyarette karşılıklı bilgi alışveri-şinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme