• Haberler
  • Genel
  • “Gücünüz adlarını silmeye yetmeyecek” – Kocatepe Gazetesi

“Gücünüz adlarını silmeye yetmeyecek” – Kocatepe Gazetesi

Günümüzde Atatürk’ün silah arkadaşlarının, Ali Çetinkaya’ların adını silmek isteyenleri iyi tanıdıklarını belirten Erol Özsoy, bu grubun güçlerinin adlarını silmeye yetmeyeceğini savundu. Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, emperyalist batı, ABD ve tüm küresel güçlerin emperyalist emellerini gerçekleştirmek için büyük engel gördükleri milli devletleri ortadan kaldırarak küçük etnik grup ve devletçiklere ayırmak için Kuzey Afrika ülkelerinde, orta [&hellip]

"Gücünüz adlarını silmeye yetmeyecek"

Günümüzde Atatürk’ün silah arkadaşlarının, Ali Çetinkaya’ların adını silmek isteyenleri iyi tanıdıklarını belirten Erol Özsoy, bu grubun güçlerinin adlarını silmeye yetmeyeceğini savundu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, emperyalist batı, ABD ve tüm küresel güçlerin emperyalist emellerini gerçekleştirmek için büyük engel gördükleri milli devletleri ortadan kaldırarak küçük etnik grup ve devletçiklere ayırmak için Kuzey Afrika ülkelerinde, orta doğu ve Orta Asya ülkelerinde karışıklılar çıkardıklarını belirtti.,

Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, bu ülkelerde yıllardır süregelen anti demokratik rejimlerini bahane göstererek, buralarda kendine hizmet edebilecek yerli işbirlikçileri kolayca bulabileceğine değinen Erol Özsoy; “Batı ve ABD’nin emperyal hedeflerini gerçekleştirmede Türkiye en büyük engeldir. BOP projesi doğrultusunda Türkiye değiştirilip dönüştürülmeli, küçük devletçiklere ayrılmalıdır. Otuz yıldır, insanlık düşmanı, taşeron terör örgütü PKK’yı çok açık bir şekilde destekleyen batı ve ABD son yıllarda milli değerlerimize pervasızca saldırabilmektedirler. Milli Devlet düşmanı yerli işbirlikçileri de efendilerinden geri kalmayarak okullarda ‘Öğrenci Andı’nın, hatta ‘İstiklal Marşı’mızın söyletilmesine karşı çıkabilmekte, tarihteki bazı olaylar kendilerince yorumlanarak cumhuriyete, Atatürk dönemine, cumhuriyetin kazanımlarına insafsızca saldırılmaktadır. Son günlerde saldırıya uğrayan değerlerimizden birisi de Kurtuluş Savaşımızın değerli komutanlarından biri olan hemşerimiz Ali Çetinkaya’dır.” dedi.
“SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR”
Ali Çetinkaya’ya neden saldırıldığını yorumlayan Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy sözlerine şöyle devam etti:
“Ali Çetinkaya’nın 2. Dönem İstiklal Mahkemeleri Başkanı olarak bazı hocaları ve güya masum insanları idam ettirdiği yalanı ortaya atılıyor. Kurtuluş Savaşı döneminde ve cumhuriyetin ilk yıllarında görev yapan İstiklal mahkemelerinde kimler yargılanıp cezalandırılmıştır? Yunan askerleri Anadolu’yu işgal ederken, ‘Yunan ordusun karşı çıkmayın. Onlar, İslam Halifesi padişahımıza yardım etmeye geldiler.’diyen, ülkenin kurtuluşu için çalışan subay, asker, sivil Kuvayyi Milliyecileri hayduta benzeten, isyanlar çıkaran, isyanları destekleyen hainler cezalandırılmıştır. Bunlar din adamı değil İngiliz Muhipler cemiyeti, Teali İslam, Kürt teali cemiyetleri üyeleri gibi İngiliz işbirlikçileridirler. Dönemin Ankara müftsü M.Rıfat Börekçi ve daha niceleri gibi gerçek din adamları milli mücadelenin içinde ve Mustafa Kemal’in yanındadırlar. Bugün Atatürk’ün silah arkadaşlarının, Ali Çetinkaya’ların adını silmek isteyenleri iyi tanıyoruz. Bunlar, dünkü İngiliz Sevenler Cemiyeti üyelerinin,Yunan işbirlikçilerinin, Kurtuluş Savaşına karşı çıkanların, Ali Kemallerin, Damat Feritlerin, Kubilay’ın başını keserek şehit eden sahte dervişlerin, İngiliz uşağı Şeyh Saitlerin torunları ve fikir yoldaşları. Gücünüz ne Mustafa Kemallerin, ne silah arkadaşlarının, ne de yiğit hemşehrimiz Ali Çetinkaya’nın adlarını silmeye yetmeyecektir. Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme