• Haberler
  • Siyaset
  • 'Güçlü Türkiye, güçlü yürütmeye sahip Türkiye'

'Güçlü Türkiye, güçlü yürütmeye sahip Türkiye'

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karagöz ile Merkez İlçe Başkanı Yücel Seleoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. Yurdunuseven, birlik ve beraberlik içerisinde vatan ve millet için çalışacaklarını ifade etti. Yurdunuseven, 'Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz hep devlet diyorlar biz de devlet diyoruz, [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karagöz ile Merkez İlçe Başkanı Yücel Seleoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. Yurdunuseven, birlik ve beraberlik içerisinde vatan ve millet için çalışacaklarını ifade etti. Yurdunuseven, “Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz hep devlet diyorlar biz de devlet diyoruz, millet diyoruz, bayrak diyoruz, ezan diyoruz. MHP’li kardeşlerimizle ortak paydamız ve ortak noktalarımız bunlar. İnşallah 16 Nisan’daki halk oylamasında da hem partimiz hem de Milliyetçi Hareket Partisi devletin bekasını düşünen tüm seçmenlerin evet oyu kullanacaklarına inanıyoruz. Mesele parti meselesi değil. Mesele vatan, bayrak ve ezandır. Bu duygu ve düşünce içerisinde MHP’li kardeşlerimizle her zaman bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim tek bir amacımız vardır. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi vatan ve bayraktır. 17 Nisan sabahında güçlü Türkiye, Büyük Türkiye, güçlü bir yürütmeye sahip olan bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyoruz” dedi.
VATAN SÖZ KONUSU İSE
PARTİLERİN ÖNEMİ YOK
AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Karagöz, 16 Nisan günü Türkiye’deki sistem karmaşasının ortadan kalması için Anayasa değişikliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. ‘Anayasa değişikliği Cumhurbaşkanlığı sistemi’ hakkında fikirlerini dile getiren Karagöz, “MHP’liler olarak bu güne kadar vatanımız için can verip can aldık. Mahkemelerde yargılandık. Ama vatana, bayrağa, ezana el ve dil uzatanın her zaman karşısında olduk. Önemli olan anayasa değişikliğinin halk oylaması sonrası da vatanımıza ve milletimize hayra vesile olmasıdır. Vatan söz konusu olduğunda partilerin hiçbir önemi yoktur” diye konuştu.

Bakmadan Geçme