• Haberler
  • Genel
  • 'Güçlü kadın güçlü Türkiye hedefiyle çalışıyoruz'

'Güçlü kadın güçlü Türkiye hedefiyle çalışıyoruz'

KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, hafta sonu Dinar ilçesinde düzenlenen programda güçlü Türkiye'nin güçlü kadınlarla sağlanacağını vurguladı. Çelikbilek, 'Kadının güçlü olduğu bir toplumda aile de güçlü olur, toplum da güçlü olur. Güçlü kadın, güçlü Türkiye hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon [&hellip]

KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, hafta sonu Dinar ilçesinde düzenlenen programda güçlü Türkiye’nin güçlü kadınlarla sağlanacağını vurguladı. Çelikbilek, “Kadının güçlü olduğu bir toplumda aile de güçlü olur, toplum da güçlü olur. Güçlü kadın, güçlü Türkiye hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Üyeleri, Dinar ilçesinde düzenlenen programda biraraya geldi. Programa yaklaşık 300 kadın katıldı.
MHP’li kadınlar “Adım Adım 2023” teması kapsamında etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Döğer beldesinin ardından hafta sonu Dinar ilçesinde bir dizi temasta bulunan 300 KAÇEP Üyesi kadının yer aldığı programda; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ, KAÇEP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Asena Teşkilatından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şeyma Koçer hazır bulundu.
DİNAR PROGRAMI
SUÇIKAN’DA BAŞLADI
KAÇEP Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen program Suçıkan tesislerinde kahvaltı programı ile başladı. KAÇEP Komisyonu Üyelerinin Dinar ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, her zaman KAÇEP Komisyonunun yanında olduğunu ifade etti. MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve MHP Dinar KAÇEP İlçe Başkanı Emel Başbuğ, KAÇEP Komisyon Üyelerini misafir etmekten memnun kaldıklarını söylediler. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan programda yaptığı konuşmada, MHP olarak kadınların elinin değmediği yerin eksik kaldığını bildiklerini dile getirdi.
KALKINMA KADINLARIN KATKISIYLA
KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, şahsı ve ekibi adına gerçek anlamda kadınların çok güçlü olduğuna inandıklarının altını çizdi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme