• Haberler
  • Genel
  • 'Güçlü Bir Yerel Basın Bölgedeki Dinamikleri Harekete Geçirir'

'Güçlü Bir Yerel Basın Bölgedeki Dinamikleri Harekete Geçirir'

İYİ Parti İGM Üyesi, Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, güçlü bir yerel basının bölgedeki dinamikleri harekete geçirecek önemli bir unsur olacağını belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclis Üyesi Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yağcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Alper Yağcı, Afyonkarahisar’da ve yurt genelinde büyük özveriyle görevlerini sürdüren basın çalışanlarının, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” içtenlikle kutladığını belirtti. Yağcı, “Basın çalışanlarının kamu adına yaptığı haberi paylaşma görevini daha sağlıklı yerine getirebilmesi için uygun ortamın hazırlanmasında hepimizin sorumluluğu vardır. Halkın gözü, kulağı olan ve halk adına denetleme görevini yerine getiren basın çalışanlarının, çalışma koşulları gözden geçirilmelidir. İlkelerini doğru ortaya koymuş, doğrudan yana taraf olan basın çalışanları ve güçlü basın kuruluşları demokrasinin kurumsallaşmasına büyük katkı sağlayacaktır. Güçlü yerel basın bölgedeki dinamikleri harekete geçirecek önemli bir unsur olacaktır. Bu çerçevede yerel basının güçlenmesinden yanayız. Basın emekçilerinin büyük bir özveri ve fedakârlık içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine olan inancım tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyuna haber ve bilgi akışını sağlamak için, gece gündüz demeden çeşitli zorluklar içinde kutsal bir vazifeyi ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde özveriyle yerine getiren bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” dedi.

Bakmadan Geçme