• Haberler
  • Genel
  • 'Gübre, tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak'

'Gübre, tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, MHP iktidarında tarıma büyük destek verileceğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Kemalettin Yılmaz ile Ertuğrul Sevim, Bolvadin'i ziyaret etti. Bolvadin ilçe merkezinde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz ve Ertuğrul Sevim'e İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, İl Sekreteri Üzeyir Barışkan, MHP Bolvadin ilçe Başkanı [&hellip]

“Gübre, tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, MHP iktidarında tarıma büyük destek verileceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Kemalettin Yılmaz ile Ertuğrul Sevim, Bolvadin’i ziyaret etti. Bolvadin ilçe merkezinde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz ve Ertuğrul Sevim‘e İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, İl Sekreteri Üzeyir Barışkan, MHP Bolvadin ilçe Başkanı Süleyman Toker ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra birçok partili eşlik etti.
Avşar Emaye’yi ziyaret eden heyet yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği temaslar sonrasında fabrika çalışanlarıyla da görüşerek seçim beyannamesi hakkında bilgiler aktardı. Heyet daha sonrasında Bolvadin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek Başkan Mehmet Türker ile görüşüp şoförler ve otomobilciler esnafının sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Milletvekili Adayı Yılmaz, “Gübre, tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak, Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrik üzerinden alınan her türlü vergi kaldırılacak, yüksek verim ve kalitede tohum, fide ve fidan geliştirilmesi ve üretim desteklenecektir. Et ve sütte de garanti fiyat uygulamasına geçilecektir” dedi.
Ziyaret sırasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim ise, “Bolvadin halkı her zaman olduğu gibi bugünkü ziyaretimizde de bizlerin yanında olduğunu göstermiştir. Biliyorsunuz ben Bolvadinliyim ve her fırsatta da Bolvadin’deki vatandaşlarımızla bir araya geliyor temaslarda bulunuyoruz. Bolvadin artık kararını vermiştir. 1 Kasım seçimlerinde de MHP’yi destekleyerek MHP’yi iktidara taşıyacaktır. Tüm Bolvadinlilere göstermiş oldukları ilgi ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme