Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GSİM’ne Hizmet müdürleri atandı

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde (GSİM) asaleten atanan Feyzullah Dereci’den sonra da Hizmet Müdürlerinin atamaları yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Feyzullah Dereci’den sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ilk atamalar İl Müdürlükleri bünyesinde görev yapacak Hizmet Müdürleri (İl Müdür Yardımcıları) oldu.
İl Müdürü Dereci’den sonra yetkili olacak olan Spor, Gençlik ve Yurt Hizmetleri Müdürlerinin atamaları dün yapılan açıklama ile tamamlandı.
ERDOĞAN’IN ATAMASI SPOR HİZMETLERİ’NE YAPILDI
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan İsmail Kılınç’ın yerine Afyonkarahisarlı olan ve Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Murat Erdoğan’ın ataması yapıldı. Erdoğan’ın Kurban Bayramı’ndan sonra göreve başlaması bekleniyor.
ERTÜRK’E YENİ GÖREV
Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevlendirmeli olarak bulanan Ali Çizmeci’nin yerine Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk atandı. Ertürk’ün bu hafta içinde görevine başlaması bekleniyor.
YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEN YURTLAR MÜDÜRLÜĞÜNE
Yurt Hizmetleri Müdürlüğün de Vekil olarak görev yapan Yılmaz Erşen’in yerine Tınaztepe Yurt Müdürü olarak görev yapan Mustafa Asan atandı. Asan hiç vakit kaybetmeden görevine başladı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi