Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GSİM Zaferi Tınaztepe’de Yaşadı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tınaztepe Yurt Müdürlüğünde öğrenciler milli maç heyecanı zirvede yaşadı

Gençlik ve Spor İl

Afyonkarahisar’da milli maç coşkusu, Tınaztepe Yurdunda kalan öğrencilerle birlikte yaşandı. Türkiye ve Çekya arasında oynanan maçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, AFJET Genel Müdürü İsmail Kara, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Nadir Güzbey de öğrencilerle birlikte izledi.
Tınaztepe Yurdu’nun bahçesinde kurulan büyük ekran sayesinde, öğrenciler ve davetliler milli maç heyecanını paylaştı. Öğrenciler, Türkiye’nin Çekya karşısında gösterdiği performansı büyük bir coşkuyla izlerken, beraberlik ruhu ve takım olma bilinci de yurt bahçesini dolduran gençlerde kendini gösterdi.

ÖZKAYA ŞEHRİMİZİN EĞİTİM TALEPLERİNİ BAKANIMIZA İLETTİK
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, organizasyonun amacının gençleri spor ve sosyal etkinlikler etrafında bir araya getirmek olduğunu belirtti. Kasapoğlu, “Gençlerimizle birlikte milli maç heyecanını yaşamak bizler için de büyük bir mutluluk. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve bu tür etkinliklerle gençlerimizin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Maç izlemek için etkinliğine katılan öğrenciler, bu tür organizasyonların yurt yaşamını renklendirdiğini ve milli maç coşkusunu daha yoğun hissettiklerini belirtti. Öğrencilerden Emre Ataseven, “Milli maçları arkadaşlarımızla birlikte izlemek bizim için çok güzel bir deneyim. Hem eğleniyoruz hem de takımımıza destek oluyoruz. Yetkililerin bu tür etkinlikleri düzenlemesi bizi çok mutlu ediyor,” diye konuştu.
Galibiyeti öğrencilerle kutlayan TSYD Başkanı Güzbey, “Öğrencilerin heyecanlarının üst düzeyde olduğunu ve futbol teknik bilgilerinin iyi olduğunu müşahede ettik. Maç esnasında yerinde ve teknik direktör gibi oyunu okumaları futbola bu kadar ilgili olduklarını görmek bizi mutlu etmekte. Bu maç öncesi totem yapmıştım, Kazanırsak son 16 turunda Türkiye-Avusturya karşılaşmasını da öğrencilerle beraber izleyeceğiz inşallah” dedi.