• Haberler
  • Spor
  • Grubun favorisi Beşiktaş – Kocatepe Gazetesi

Grubun favorisi Beşiktaş – Kocatepe Gazetesi

2016 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. Grup aşaması kuraları İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi. 32 takımın 4’erli 8 grupta mücadele edeceği grup maçları, Kayseri, Bolu, Ankara, Malatya, Yozgat, Sivas, Eskişehir ve Afyonkarahisar Grup Merkezleri'nde oynayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar bir üst tura çıkmaya hak [&hellip]

2016 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. Grup aşaması kuraları İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde çekildi. 32 takımın 4’erli 8 grupta mücadele edeceği grup maçları, Kayseri, Bolu, Ankara, Malatya, Yozgat, Sivas, Eskişehir ve Afyonkarahisar Grup Merkezleri’nde oynayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Afyonkarahisar Grup Merkezi’nde Ortaklar Gençlikspor, Tavla Gençlikspor, Soma Zaferspor, Beşiktaş A.Ş. mücadele ediyor. Oynanan maçlarda Soma Zaferspor ve Ortaklar Gençlikspor’la karşılaşan Beşiktaş iki maçı da kazandı.
BEŞİKTAŞ ORTAKLAR’I
 2-1’LE GEÇTİ
Afyonkarahisar’da yapılan müsabakalarda Ortaklar Gençlikspor’la karşılaşan Beşiktaş rakibini 2-1’lik skorla mağlup etti. İlk yarıda ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderen Ortaklar ikinci yarıda eşitliği yakaladı. Maçın son anlarında penaltı kazanan Beşiktaş üstünlüğü sağlayan golünü kaydetti ve maçı 2-1’lik skorla kazandı. Soma Zaferspor’la Tavla Gençlikspor maçında toplamda 7 gol atıldı. Maçı ise 5-2’lik skorla Soma Zaferspor takımı kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme