Grand Özgül'de eğitim farkı – Kocatepe Gazetesi

Gazlıgöl'de hizmet veren ve yerli-yabancı tüm konukların beğenisini kazanan Grand Özgül Termal Tatil Köyü kalite standartlarını yükseltme adına yeni bir çalışmaya daha imza attı. Grand Özgül Termal çalışanları iletişim ve davranış kurallarıyla ilgili eğitimi çalışmasına katıldılar. Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu tüm personelinden aldıkları eğitim gereklerini günlük yaşamda ve iş hayatında [&hellip]

Gazlıgöl’de hizmet veren ve yerli-yabancı tüm konukların beğenisini kazanan Grand Özgül Termal Tatil Köyü kalite standartlarını yükseltme adına yeni bir çalışmaya daha imza attı. Grand Özgül Termal çalışanları iletişim ve davranış kurallarıyla ilgili eğitimi çalışmasına katıldılar. Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu tüm personelinden aldıkları eğitim gereklerini günlük yaşamda ve iş hayatında uygulamaları konusunda ricada bulundu.
Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu eğitim alışmasıyla ilgili bilgiler verdi. Eğitim çalışmasının turizm sektöründe genel davranış kuralları, personelin misafirlerle olan iletişimlerini ve ilişkilerini geliştirmeye yönelik olduğunu dile getiren Garnd Özgül Termal Tatil Köyü Müdürü Süleyman Çınaroğlu, “Eğitimlerimiz 10 gün boyunca günlük ortalama 2 saat sürdü. Eğitimlerimizi Akdeniz Üniversitesi’nde turizm bölümünde daha önce dekanlık yapmış Prof. Dr. Ahmet Aktaş hocamız verdiler.” dedi
Personel eğitimen yönelik çalışmalarının 2013 yılından bu yana aralıksız devam ettiğini belirten Süleyman Çınaroğlu, “Her geçen yıl bu eğitim çalışmalarımız artarak devam ediyor. İlk başladığımızda yılda iki defa eğitim çalışması düzenliyordu. Şimdi yılda dört defa bu çalışmalara imza atıyoruz. İnşallah 2018 yılından itibaren kendi bünyemizde eğitimlerle alakalı sürekli çalışmalar yapacağız.” dedi. Grand Özgül Termal Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu eğitimlerde önemli olanın verilen eğitimin katılım belgelerinde kalmayarak uygulamaya geçmesi olduğunu da sözlerine ekledi.
Grand Özgül Termal Köyü çalışanlarına eğitimleri veren Prof. Dr. Ahmet Aktaş ise eğitim çalışmalarının 2 grup halinde gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, “On gün devam eden eğitimlerimiz sonrasında, artık katılım belgelerini teslim ediyoruz. Eğitim her zaman, her alanda çok önemli ve gerekli. Turizm alanı başta olmak üzere her alanda bu konunun unutulmaması ve insanların eğitim alması gerekiyor” dedi.
Eğitim çalışmasına katılan Grand Özgül Termal Tatil Köyü çalışanlarına düzenlenen törenle eğitime katılım belgeleri verildi.

Bakmadan Geçme