• Haberler
  • Genel
  • Gözyaşları ve dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Gözyaşları ve dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt, kabri başında anıldı Gazeteniz Kocatepe'yi 30 Ağustos 1965'de kardeşi Şükrü Küçükkurt ile birlikte yayımlamaya başlayan merhum İbrahim Küçükkurt ebediyete uğurlanışının 1. yıldönümünde sevenlerince anıldı. 30 Aralık 2011 günü kontrol için gittiği hastanede geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren merhum İbrahim Küçükkurt'un vefatı tüm Afyonkarahisar'da [&hellip]

Gözyaşları ve dualarla anıldı

Kocatepe Gazetesi kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt, kabri başında anıldı

Gazeteniz Kocatepe’yi 30 Ağustos 1965’de kardeşi Şükrü Küçükkurt ile birlikte yayımlamaya başlayan merhum İbrahim Küçükkurt ebediyete uğurlanışının 1. yıldönümünde sevenlerince anıldı. 30 Aralık 2011 günü kontrol için gittiği hastanede geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren merhum İbrahim Küçükkurt’un vefatı tüm Afyonkarahisar’da büyük üzüntü yaratmıştı. Vefatı üzerine “Afyonkarahisar hafızasını kaybetti” yorumları yapılan İbrahim Küçükkurt gazeteniz Kocatepe’nin yayınlanmasının yanı sıra Afyonkarahisar eğitim, sosyal ve kültürel alanlarında da bir çok çalışmaya, başarıya imza atmıştı. Başta Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin kuruluşu olmak üzere bir çok hizmette aktif ve gönüllü olarak rol alan merhum İbrahim Küçükkurt’un kabri başında Yasin-i Şerif ve dualar okundu. Anma programına merhum İbrahim Küçükkurt’un yakın dostları ve Afyonkarahisar’daki basın mensupları katıldı.
AKÜ TÖRENLE ANACAK
AKÜ’nün kuruluşundaki emekleri nedeniyle AKÜ tarafından sağlığında “Fahri doktora” ünvanı ile ödüllendirilmiş olan İbrahim Küçükkurt için AKÜ tarafından da anma programı düzenlenecek. Afyonkarahisar basının, eğitim ve sosyal camiasının önemli simalarından olan merhum İbrahim Küçükkurt için 5 Ocak 2013 günü bir anma etkinliği gerçekleştirilecek. AKÜ’nün ev sahipliğinde Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde yapımı yeni tamamlanan konferans salonunda yapılacak olan panelde ailesi, sevenleri ve dostları Küçükkurt’un hatıralarını yad edecekler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme