Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü

Kurtuluş Caddesi Gedik Ahmet Paşa İlkokulu önünde bulunan yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ile yaya yaralanırken, park halindeki araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Kurtuluş Caddesi Gedik Ahmet

Edinilen bilgiye göre sabah saat 9.00 sularında meydana gelen trafik kazası, Kurtuluş Caddesi Gedik Ahmet Paşa İlkokulu önünde bulunan yaya geçidinde gerçekleşti. Yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmekte olan ismi öğrenilemeyen vatandaşa 03 AEN 211 plakalı motosiklet sürücüsü çarptı. Yayaya çarpan motosiklet daha sonra yol kenarında park halinde bulunan 03 ABD 674 ile 03 AES 857 plakalı araçlara çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü de yaralanırken, çarpmanın şiddeti ile bir süre daha iki tekerlek üzerinde dengede kalan motosiklet, yaklaşık 3 aracın yayından geçerek kaldırımda park halinde bulanan 03 AGL 984 plakalı motosiklete çarparak devirirken, hızını kaybedip durdu. Kaza sonrasında caddede bulunan esnaf tarafından sağlık ekipleri ve trafik ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre bacağında kırık olduğu düşünülen yaya ile omzunda problem olan motosiklet sürücüsü ayrı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İki kişinin yaralandığı kazada iki otomobil ile bir motosiklette maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü Görünmez Kaza! Park Halindeki Araçlar Bile Zarar Gördü