Görme engellilerle özel bir gün

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi 'Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası' projesi kapsamında Kadaifçioğlu İlkokulu Görme Engelliler Sınıfı'nı ağırladı.Çocuklara Gençlik Merkezi'ni tanıtarak Gençlik Merkezi Müdürü, Liderleri ve gönüllü gençleriyle birlikte faaliyet yaptı. Spor Salonu'nda çocuklarla birlikte çember çevirme, koşma, takla atma etkinlikleri yapan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri El Sanatları [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” projesi kapsamında Kadaifçioğlu İlkokulu Görme Engelliler Sınıfı’nı ağırladı.
Çocuklara Gençlik Merkezi’ni tanıtarak Gençlik Merkezi Müdürü, Liderleri ve gönüllü gençleriyle birlikte faaliyet yaptı. Spor Salonu’nda çocuklarla birlikte çember çevirme, koşma, takla atma etkinlikleri yapan Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri El Sanatları Kulübü Salonu’nda da çocuklarla kuş yuvası, peçeteden gül yapımı, balon şişirme etkinlikleri gerçekleştirdi. Görme engelli öğrencilerden Aynur ve Arda bal arısı dans gösterisi yaptı. Hayvanların konu edildiği bir film izleyen çocuklara Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençleri oyuncak hediye etti. Faaliyetlerden çok memnun kalan çocuklar farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme