Görme engelliler yararına çifte etkinlik

Kermes ve konser etkinliği 1 Aralık Cumartesi günü Fen Lisesi bahçesi ve konferans salonunda gerçekleştirildi.Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan Kocatepe Gazetesi muhabirine kermes ve Türk Sanat Müziği konseri etkinliği hakkında bilgi verdi. Süleyman Demirel Fen Lisesi bahçesinde gıda, hediyelik eşyadan oluşan kermes faaliyetinin bir gün süreli olduğunu belirten Erdoğan şöyle konuştu: 'Karahisar [&hellip]

Kermes ve konser etkinliği 1 Aralık Cumartesi günü Fen Lisesi bahçesi ve konferans salonunda gerçekleştirildi.
Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan Kocatepe Gazetesi muhabirine kermes ve Türk Sanat Müziği konseri etkinliği hakkında bilgi verdi. Süleyman Demirel Fen Lisesi bahçesinde gıda, hediyelik eşyadan oluşan kermes faaliyetinin bir gün süreli olduğunu belirten Erdoğan şöyle konuştu: “Karahisar Kalesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğimizin öncülüğünde Altı Nokta Körler Derneği Şubesi de dâhil yedi ayrı sivil toplum kuruluşumuzun desteğiyle organizasyon yapıyoruz. Üniversite öğrencisi gönüllülerimiz de sağ olsunlar bizlere destek oldu. Katkı sunan herkese bu vesile ile teşekkür ediyoruz.”
1 Aralık Cumartesi akşamı saat 19:00’da Süleyman Demirel Fen Lisesi Konferans Salonunda Türk Sanat Musikisi konseri gerçekleştirildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme