• Haberler
  • Spor
  • Görme Engelli Oyunculardan Büyük Başarı

Görme Engelli Oyunculardan Büyük Başarı

Afyonkarahisar'ı temsil eden Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, Goalball 3'üncü Lig 2'inci Devre Müsabakalarında gösterdikleri performansla büyük bir başarıya imza attı.

3 - 7 Eylül 2024 tarihleri arasında Adıyaman'da düzenlenen müsabakalarda Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, 9 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 2’inci sırada yer aldı ve bir üst lig olan 2’inci Lige yükselmeyi başardı.

DOKUZ MAÇTAN ALTISINI KAZANDILAR

Mayıs ayında Kayseri’de düzenlenen 1’inci Devre Müsabakalarını üçüncü sırada tamamlayan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, Adıyaman'daki 2’inci Devre Müsabakalarında kıran kırana geçen maçlarda 9 maçtan 6’sını kazanarak ve yalnızca bir beraberlikle sezonu ikinci sırada tamamladı. Afyonkarahisar’ın engelli kulüpler bazında ilk ve tek kupa kazanan takımı olan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, bu unvanını korumaya devam ediyor. Kurulduğu 2019 yılından bu yana katıldığı tüm liglerde dereceye giren Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, her yıl performansını artırarak yoluna devam ediyor. Bugüne kadar müzesine 5 kupa kazandıran kulüp, bu yıl elde ettiği başarı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

HEDEF BİRİNCİ LİG VE ŞAMPİYONLUK

Önümüzdeki yıl 2’inci Lig’de çok daha zorlu bir mücadeleye girecek olan Kocatepe Görme Engelliler Spor Kulübü, hazırlıklara başladı. Takım birinci lige yükselmek için çabalıyor
 

Bakmadan Geçme