• Haberler
  • Genel
  • Görgöz'den sert açıklama – Kocatepe Gazetesi

Görgöz'den sert açıklama – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, bir yerel gazetede çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, bir yerel gazetede çıkan iddialara karşı sert bir açıklama yaptı. Görgöz, 'Bu haber, önceden bir takım varsayımlar yaratılarak, kurgulanarak hazırlanmış ve malum gazeteye transfer edilerek yaptırılmıştır. Bu haber, [&hellip]

Görgöz’den sert açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, bir yerel gazetede çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, bir yerel gazetede çıkan iddialara karşı sert bir açıklama yaptı. Görgöz, “Bu haber, önceden bir takım varsayımlar yaratılarak, kurgulanarak hazırlanmış ve malum gazeteye transfer edilerek yaptırılmıştır. Bu haber, haberde adı geçen kişi ve kurumları yıpratmaya, yaralamaya, itibarsızlaştırmaya yönelik yapılmış çirkin, ahlak yoksunu bir haberdir. Yaptıranları ve yapanları şiddetle kınıyorum, parti yetkililerini de göreve davet ediyorum” dedi.
PARTİ ETİĞİNE YAKIŞMAYAN YAPI
Görgöz, açıklamasına şöyle devam etti:
“Haberi yapan yayın organı hakkında yasal girişimde bulunulmuştur. Gereği yapılacaktır.
Zaten, malum gazete bizim hakkımızda, maazallah övgü içeren sözler sarf ederse, kendimizden şüphe duyarız! Ayrıca, görevde olduğumuz süre içerisinde, malum yayın organı defalarca asılsız haberler türetmiş, ancak her defasında çuvallamış, duvara toslamıştır. Tabii ki servis yapanlar da! Burada daha önemli olan ve sorgulanması gereken, o asılsız haberi yaratıp, transfer eden, parti etiğine yakışmayan, bağdaşmayan yapıdır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

CHP Genel Merkezi’nin raporları olumlu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, CHP Genel Merkezi’nin de kendi yönetimi hakkında olumlu rapor düzenlediğini söyledi. Görgöz, “81 ilin il başkanlıkları, periyodik olarak genel merkez tarafından denetlenmektedir. 2013 ve 2014 yılında denetleme yapılmış, uygun ve düzenli görüldüğü için, İl başkanlığına teşekkür belgesi verilmiştir. 2014 yılının denetleme raporu 3 ay önce, yani geçtiğimiz Kasım ayında yani benim il başkanlığından istifa etmemden 1 ay önce verilmiştir. Konu hakkında bilgi ve belge almak isteyen, il başkanlığından, ya da parti genel merkezinden temin edebilir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme