• Haberler
  • Genel
  • Görgöz’den merkez ilçede birlik çağrısı

Görgöz’den merkez ilçede birlik çağrısı

CHP İl Başkan adayı Yalçın Görgöz, partisinin merkez ilçe başkanlığı seçiminin tek adaylı yapılması kanaatinde olduğunu bildirdi. Görgöz, yerel seçimlerde başarılı olmak için İl Başkan adayı olarak tek adayla seçim yapılmasından yana olduğunu açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan adayı Yalçın Görgöz, ilçe kongrelerinin yarısının yapıldığını, seçimlerin genellikle tek adaylı ve barış havası içinde [&hellip]

Görgöz'den merkez ilçede birlik çağrısı

CHP İl Başkan adayı Yalçın Görgöz, partisinin merkez ilçe başkanlığı seçiminin tek adaylı yapılması kanaatinde olduğunu bildirdi. Görgöz, yerel seçimlerde başarılı olmak için İl Başkan adayı olarak tek adayla seçim yapılmasından yana olduğunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan adayı Yalçın Görgöz, ilçe kongrelerinin yarısının yapıldığını, seçimlerin genellikle tek adaylı ve barış havası içinde geçtiğini belirtti.
Barış havası içerisinde idrak ettikleri genel kurul toplantılarının CHP’lileri mutlu ettiğini kaydeden Yalçın Görgöz; “Bu hafta sonu da merkez ilçemizin kongresini yapacağız. Üyelerden ve delegelerden çok yoğun bir şekilde merkez ilçe seçimlerinin de tek adaylı yapılması konusunda yoğun istek ve talepler var. Muhtemelen bir yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olmak için ben de İl Başkanı adayı olarak tek adayla seçim yapılmasından yanayım. Bu bize daha güçlü bir yönetimin oluşmasını ve merkez ilçe yönetimimize bir bütünlük içinde çalışma olanağı sağlayacaktır. Afyonkarahisar İl Belediye Başkanlığı ve diğer belde başkanlıklarını kazanmamız için çok uygun bir ortam vardır.” dedi.
AK Parti iktidarı ve belediyelerin uygulamalarından halkın bıktığını iddia eden İl Başkan adayı Yalçın Görgöz sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ni tercih edecektir. Bunun için partimizin örgütlerinin tam destek olarak daha etkin çalışmaları önce yerel seçimleri daha sonra da genel seçimleri kazanmamıza vesile olacaktır. CHP’de ve özellikle merkez ilçe örgütlenmesinde her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ve bütünleşmeye ihtiyaç vardır. Afyon Merkez İlçe delegasyonunun bunu sağlayacağına inanıyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme