Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görgöz ve Umut il başkan adayı

CHP’nin İl eski Başkanı

CHP’nin İl eski Başkanı Yalçın Görgöz ve Merkez İlçe eski Başkan adayı Av. Umut Kılıç birlik ve beraberlik ruhuyla mücadele mesajı verirken partinin İl Başkanlığına adaylıklarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde söz alan CHP İl eski Başkanı Yalçın Görgöz ile Av. Umut Kılıç, partinin İl Başkanlığı kongresine adaylıklarını açıkladı.
GÖRGÖZ: ATATÜRK’ÜN AFYON’DA Kİ KOLTUĞUNA ADAYIM
CHP İl eski Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’lilerin ülke geleceği ile uğraşmaları gereken çok yönlü sorunların olduğunu bu nedenle acilen kenetlenmek zorunda olduklarını söyledi. CHP’nin Kurtuluş Savaşı ateşinde doğduğunu dile getiren Görgöz, “CHP’nin çok sağlam bir ulusalcı damar o damarda Kuvva-yi Milliye ruhu vardır. Bir de çok güçlü sol bir damarımız vardır. O damarda Mahirler, Hüseyinler, Denizler vardır. Ulusalcı sol bir damarla hep birlikte daha güçlüyüz. Birlikte mücadeleyi öğrenmek zorundayız. Çünkü bu ülkeyi biz kurduk. Birbirimizle uğraşacak zamanımız yok. Birlikte mücadele edeceğimize yürekten inanıyorum. Genç dinamik ekiple örgüt disiplini çerçevesinde yola çıktık. Cumhuriyetin kurulduğu bu topraklarda Mustafa Kemal Atatürk’ün Afyon’da ki koltuğuna, Afyon’da ki Kale Komutanlığına yani İl Başkanlığına adayım.” dedi.
KILIÇ: BU SEFER İL BAŞKAN ADAYIYIM
Av. Umut Kılıç, ufukta belirlenen ışığın bağımsızlık, özgürlük ışığı olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Bu ışık tek adama karşı baş kaldıranların ışığıdır. Atatürk’ü ve Cumhuriyeti sahiplenenlerin ışığıdır. Hak, hukuk, adalet diye haykıran milyonların ışığıdır. Bu ışık bir isyan fişeği, bu ışık CHP’dir. Saraydaki iktidar sahipleri bu ışığı söndürmek için elinden geleni yapıyor. Ama görüyorum ki bu ışığı söndürmeye daha çok bizler uğraşıyoruz. Kongreler çetin mücadelelere sahne olsa da CHP’liler her zaman bir araya gelmeye mecburdurlar. Bizlerin bir araya gelmesine şayan olumlu bir davamız, haklı bir mücadelemiz vardır. Memleketin gidişatı malumdur. Partimizin sırtlandığı bir tarihsel görev vardır. Hem iktidar mücadelesi veriyoruz hem de tek adam sistemine karşı Millet İttifakı çatısı altında ittifakın önderi olarak demokrasi mücadelesi veriyoruz. En önemli dayanağımız öz gücümüz olan örgütlerimizdir. Bu kürsü benim için önemli çünkü Merkez İlçe Başkanlığı görevine ilk talip olduğum yer bu kürsüydü. Bu seferde İl Başkan adayı olarak yine bu kürsüde partililerimizin karşısındayım. Ekibimle birlikte çıktığım bu yolda her bir destek ve heyecana, gönüllere, sevgilere talibim. Ben değil biz diyeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti