• Haberler
  • Genel
  • Görgöz: Saldırının aydınlatılmasını bekliyoruz – Kocatepe Gazetesi

Görgöz: Saldırının aydınlatılmasını bekliyoruz – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na atılan yumruğun Cumhuriyet’e atılan bir yumruk olduğunu söyledi CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de yapılan saldırıyı kınadıklarını açıkladı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na gurup toplantısı öncesinde alçakça bir saldırıda bulunulduğunu hatırlatan CHP il Başkanı Yalçın Görgöz, “Yapılan saldırı, atılan yumruk Cumhuriyeti kuran [&hellip]

Görgöz: Saldırının aydınlatılmasını bekliyoruz

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na atılan yumruğun Cumhuriyet’e atılan bir yumruk olduğunu söyledi

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de yapılan saldırıyı kınadıklarını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na gurup toplantısı öncesinde alçakça bir saldırıda bulunulduğunu hatırlatan CHP il Başkanı Yalçın Görgöz, “Yapılan saldırı, atılan yumruk Cumhuriyeti kuran partiye, tüm Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyet’e atılmıştır. Bu ve benzeri faşizan saldırılar kimden gelirse gelsin, hangi hain tetikçi tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki birlik-beraberlik, barış, kardeşlik, özgürlük, iş-aş ve demokrasi mücadelemizi engelleyemeyecektir” dedi.
Birlik içinde, varlık içinde, özgür biçimde Türkiye’nin birleştirici gücü olarak İktidar Yürüyüşlerini kararlılıkla sürdüreceklerini belirten CHP il Başkanı Yalçın Görgöz, “Yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Adaletin bu saldırıyı yaptıranı acilen bulmasını ve kamuoyunun aydınlatılmasını bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme