'Göreve hazırız'

26 Haziran'da yapılan Şube Divan Kurulunda 17 ilçe teşkilatı, şube yönetim kurulu, disiplin-denetleme kurulları ve kadınlar komisyonu dahil olmak üzere teşkilatın tamamının, ilerleyen günlerde yapılacak kongre için tek bir ortak aday göstermek suretiyle kendilerine görev verdiğini hatırlatan Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, 'Teşkilatımızın ve kardeşliğimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakindeyiz. Bu idrakle yeni dönemin [&hellip]

26 Haziran’da yapılan Şube Divan Kurulunda 17 ilçe teşkilatı, şube yönetim kurulu, disiplin-denetleme kurulları ve kadınlar komisyonu dahil olmak üzere teşkilatın tamamının, ilerleyen günlerde yapılacak kongre için tek bir ortak aday göstermek suretiyle kendilerine görev verdiğini hatırlatan Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, “Teşkilatımızın ve kardeşliğimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakindeyiz. Bu idrakle yeni dönemin inşası ve kardeşliğimizin ihyası için durmadan, yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Sorumluluğumuz bizim en önemli motivasyonumuzdur. Teşkilatımızın güveni, teveccühü ve muhabbetinin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğa; alın terimiz, samimi gayretimizle harmanladığımız çalışmalarımızla hizmet ediyoruz. Yeni dönemin inşasında kardeşliğimiz hareketimizin esası olacaktır” dedi.
“SAHADA CİDDİ BİR DESTEK VE TEVECCÜH GÖRÜYORUZ”
Kongre süreci ile birlikte bir çok istişarede bulunduklarını kaydeden Başkan vekili Arslan, “Ziyaretlerimiz esnasında gerek çalışmalarımıza katılmak, eşlik etmek suretiyle destek veren, gerekse okul kurumlarında teşkilatımızı en güzel şekilde ağırlayan dost, kardeş ve ağabeylerimizden ciddi bir destek, teşkilatımızın almış olduğu karardan duyulan memnuniyeti gördük. İlçelerimizden ve merkezden birçok mensubumuzun/üyemizin telefonla arayarak, şubemizi ziyaret ederek, okul kurumlarına davet ederek destek ve memnuniyetlerini ifade etmelerinden bizler de memnuniyet duyduk. Her bir mensubumuza en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz” dedi.
“HEDEFİMİZ SENDİKAMIZI ZİRVEDEN YENİ UFUKLARA TAŞIMAKTIR”
11 Kasım 2007’de yapılan şube kongresinden bu yana, 11 yıldır sendikanın şube başkan vekili olarak hizmet ettiğini, bu süre içerisinde üye sayısının 5307’ye ulaştığını kaydeden Mustafa Arslan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bugün elhamdülillah çözümün adresi marka bir sendika olduk. Sorunlar söz konusu olduğunda çözümün arayışının merkezi olduk. Yapmış olduğumuz sportif, kültürel faaliyetlerle örneklik teşkil ettik. Geldiğimiz nokta itibariyle örnek projelere imza atarak rüştünü ispat etmiş bir teşkilatız. Geldiğimiz nokta itibariyle zirvede olan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu şubemizi yeni ufuklara taşımanın heyecanı, azmi ve kararlılığı ile yürüyoruz. Etkinliklerimiz, sportif ve kültürel faaliyetlerimizi çeşitlendirerek artıracağımız yeni dönemde her bir üyemizin sendikamızı yanında çok daha fazla bulacağı bir dönem inşa edeceğiz. İçerisinde bulunduğumuz kongre sürecimizi kardeşlik hukukumuza halel getirmeden nihayetlendirmek asıl gayelerimizden biridir. Teşkilatımız bu süreci kardeşlik ikliminde sürdürecek birikim, tecrübe ve kararlılığa sahiptir.”

Bakmadan Geçme