• Haberler
  • Genel
  • Gönüllülük de bir sorumluluk – Kocatepe Gazetesi

Gönüllülük de bir sorumluluk – Kocatepe Gazetesi

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, gönüllülükle yapılan işlerin iyi bir şekilde takip edilmesi gerektiğini belirtti Gönüllü sağlık personelinden oluşan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) toplantısı Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.Sağlık Müdürü ecip Yemenici’nin başkanlığında yapılan toplantıya Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim Karadağ, Asım Eren ile Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Kızıl katıldı.Yaklaşık 60 UMKE’cinin de [&hellip]

Gönüllülük de bir sorumluluk

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, gönüllülükle yapılan işlerin iyi bir şekilde takip edilmesi gerektiğini belirtti

Gönüllü sağlık personelinden oluşan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) toplantısı Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.
Sağlık Müdürü ecip Yemenici’nin başkanlığında yapılan toplantıya Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim Karadağ, Asım Eren ile Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Kızıl katıldı.
Yaklaşık 60 UMKE’cinin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Sağlık Müdürü Yemenici, “Gönüllü olan bu görevin ayrı bir sorumluluk getirdiğini hepimiz fark etmeliyiz. Gönüllülük esas ama içine girdikten sonra eğitimleri ve tatbikatları ciddiyetle takip etmemiz gerekiyor. Aksi halde istenilen seviyeye ulaşmamız mümkün değil” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme