• Haberler
  • Genel
  • Gönüllüler gönülleri fethetti – Kocatepe Gazetesi

Gönüllüler gönülleri fethetti – Kocatepe Gazetesi

Yeni sezona iki yeni oyunla fırtına gibi giren Afyonkarahisar Belediyesi’nin gönüllü tiyatrocuları kapalı gişe oynuyor Gerek “Ziraat Köprüsü” gerekse ” Zoraki Tabip” isimli komedi türü oyuna halkımız büyük ilgi gösteriyor. İki ayı aşkındır gösterimde bulunan her iki oyunu yaklaşık 6 bini aşkın sanatsever izleme imkânı buldu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban gönüllü tiyatrocularımız tarafından halkımızın beğenisine [&hellip]

Gönüllüler gönülleri fethetti

Yeni sezona iki yeni oyunla fırtına gibi giren Afyonkarahisar Belediyesi’nin gönüllü tiyatrocuları kapalı gişe oynuyor

Gerek “Ziraat Köprüsü” gerekse ” Zoraki Tabip” isimli komedi türü oyuna halkımız büyük ilgi gösteriyor. İki ayı aşkındır gösterimde bulunan her iki oyunu yaklaşık 6 bini aşkın sanatsever izleme imkânı buldu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban gönüllü tiyatrocularımız tarafından halkımızın beğenisine sunulan her iki oyunu da izleme fırsatı buldu. Ücretsiz olarak gösterime sunulan oyunlar genç yaşlı her kesimden rağbet görürken, Afyonkarahisarlıların tiyatroya olan ilgileri ise her geçen gün artıyor.
Her türlü desteği vereceğiz
Yönetmenliğini Hasan Elmas’ın yaptığı “Ziraat Köprüsü” ve yine yönetmenliğini Evin Doğan’ın yaptığı “Zoraki Tabip” isimli her iki oyunu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da izledi. Başkan Çoban burada yaptığı konuşmasında oyunculara başarılarının devamını diledi. Afyonkarahisarlılar’ın tiyatroya olan ilgisinde de söz eden Başkan Çoban şunları söyledi; “Gördük ki Afyonkarahisar’da tiyatroya çok büyük ilgi var. Hem Ziraat Köprüsü, hem de Zoraki Tabip isimli oyun izleyenleri neşeye boğuyor. Sanıyorum bir iki hafta daha bu oyunlarımız devam edecek. Daha sonra yeni oyunları da izleme fırsatı bulacağız. Ben bu güzel oyunları sahneleyen tüm arkadaşlarıma, değerli yönetmenlere teşekkür ediyor ve kendilerine her türlü desteği vereceğimizi belirtiyorum” dedi.
Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban gönüllü tiyatroculara birer teşekkür belgesi takdim etti.

Bakmadan Geçme