Gönüllere su serptiler

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün topladığı bağışlarla Bangladeş’te su kuyuları açıldı   Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye teşkilatının maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken coğrafyalara umut olmak için topladığı bağışların ardından su kuyuları, Bangladeş Lalmonirhat kentine bağlı Barakhata'da açıldı. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in uygun görüşü, İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu'nun girişimleriyle toplanan [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün topladığı bağışlarla Bangladeş’te su kuyuları açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye teşkilatının maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken coğrafyalara umut olmak için topladığı bağışların ardından su kuyuları, Bangladeş Lalmonirhat kentine bağlı Barakhata’da açıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in uygun görüşü, İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu’nun girişimleriyle toplanan bağışlar, Sıla Derneği Afyonkarahisar Şubesi aracılığı ile Bangladeş’deki Müslüman kardeşlerimize umut oldu.” denildi.
Başkan Zeybek, itfaiye teşkilatını ve bu hayra vesile olan Sıla Derneği Afyonkarahisar Şubesini tebrik ederek bu davranışlarının herkese örnek olmasını dile getirirken, kuraklık, hastalık ve suya ulaşma güçlüğü çeken Müslüman kardeşlerimize umut olacak kampanya sonucunda açılan su kuyularının hayırlı olmasını temenni etti.
Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyemize bağlı hayırsever itfaiye personelimizin çabalarıyla Bangladeş ülkesinde bulunan Lalmonirhat kentine bağlı Barakhata’da ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerimiz için açtırılan 2 adet su kuyusunun görüntüleri ulaştı. İtfaiye personelimizi ve Sıla Derneğimizi böylesi anlamlı bir hayrı gerçekleştirdikleri için tebrik ediyorum.” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme