'Gönüllere girmeye talibiz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Galip Şanlı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar'ın her köşesine ulaşmaya çalışan Şanlı gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.15 yıldır üst üste Afyonkarahisar'da vergi rekortmeni olan ve Türkiye'nin %100 yerli sermayesi ile kurulan tek patlayıcı fabrikası olan Kırlıoğlu AŞ.'nin yönetim kurulu başkanı Hakan Kırlıoğlu ve Süleyman Kırlıoğlu'nu ziyaret [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Galip Şanlı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar’ın her köşesine ulaşmaya çalışan Şanlı gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.
15 yıldır üst üste Afyonkarahisar’da vergi rekortmeni olan ve Türkiye’nin %100 yerli sermayesi ile kurulan tek patlayıcı fabrikası olan Kırlıoğlu AŞ.’nin yönetim kurulu başkanı Hakan Kırlıoğlu ve Süleyman Kırlıoğlu’nu ziyaret eden Galip Şanlı, “Kırlıoğlu ailesinin değerli fertleriyle sohbet etme imkanı bulduk. Bu güzel sohbet için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Afyonkarahisar sanayisinin lokomotifi, bölgenin kalbi durumunda olan Afyon Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile görüşen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaş adayı Galip Şanlı, “Daha çok istihdam, daha çok üretim için bilgi alışverişinde bulunduk” dedi. Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i de makamında ziyaret eden Galip Şanlı ziyaret ve çalışmalarını olanca hızıyla sürdürüyor.
24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemine bir kez daha işaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Galip Şanlı, “Biz de bu kapsamda 24 Haziran gününe kadar Afyonkarahisar’da çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak azmindeyiz. Gönüllere girmeye, girdiğimiz gönüllere Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti davasını yerleştirmeye çalışıyoruz. Köylerimizden, mahallelerimize, beldelerimizden, ilçelerimize, resmi kurumlarımızdan esnafımıza kadar her kesime ulaşmaya, herkesimle dertleşmeye çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Türkiye tarihinin en önemli dönüm noktasında zafer inananların olacaktır” dedi.
AfJET Afyonkarahisarspor’un maçında tribünlerde yerini alan Galip Şanlı son ziyaretlmeri kapsamında Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Necli ve HAK-İŞ Fabrika Temsilcisi Selma Uyan’la görüşen Şanlı, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, AK Parti Hocalar İlçe Başkanı Salih Sarı, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan İlhan ve parti teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Özel okulların mezuniyet törenleri ve Engelliler Günü etkinliklerine de katılan Galip Şanlı, partisinin Milliyetçi Hareket Partisi ile kurduğu Cumhur İttifakı nedeniyle MHP il Başkanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP il Binasını ziyaret eden Şanlı, Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, İl Yönetimi ve Aday Adaylarıyla Cumhur İttifakı hakkında ve seçimlerde birlikte hareket etme konusunda gayet sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulduklarını belirtti. Şanlı ayrıca MHP İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile Gökhan Özoğlu’un birlikte açtığı Doğa Gurme isimli işyerini ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Afyonkarahisar Polis Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Eker’i ziyaret eden Şanlı Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Feyza Kayar’ın ev sahipliğinde, Otistik Çocuklar Dernek Başkanı aynı zamanda Beyazay Afyon Şube Başkan Yardımcısı Fatma Kavas, Ağır Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Hatice Özkan ve Beyazay Afyon Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek sıkıntıları dinledi. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şanlı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin Başhekimi Op. Uz. Dr. Mehmet Duran’ı, Sağlık Müdür Yardımcısı ve Personel Destek Hizmetleri Başkanı Asım Eren, Başkan Yardımcısı Serdar Kızıl ve Sağlık Müdürlüğünde Uzman Mustafa Demirhöyük’ü, Bolvadin 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek İstasyon sorumluları Halil Karaşahin Hakan Erbilgin ve 13 personelle bir araya geldi. Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’yı ziyaret eden Galip Şanlı,  Çiftçiler Günü nedeniyle 3 bin 800 üyesi olan Afyonkarahisar Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Göbel’i de ziyaret etti.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Galip Şanlı’nın ziyaret ve çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bakmadan Geçme