'Gönüller yapmaya geldik' – Kocatepe Gazetesi

  AK Parti İl Yönetim Kurulu eski üyesi işadamı Hüseyin Tutumlu dün akşam saat 18:30'da AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.'BÜYÜK REFORMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ'Hüseyin Tutumlu'nun Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya kabul etti. AK Partililer olarak gösterecekleri gayretlerin 31 Mart 2019 [&hellip]

AK Parti İl Yönetim Kurulu eski üyesi işadamı Hüseyin Tutumlu dün akşam saat 18:30’da AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
“BÜYÜK REFORMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Hüseyin Tutumlu’nun Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya kabul etti. AK Partililer olarak gösterecekleri gayretlerin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde AK Parti’nin yeniden büyük bir zaferine şahitlik edeceğini söyleyen Tutumlu, “14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti’nin ilk kuruluşunda değerli Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1950 yılında ‘Yeter söz milletin’ sloganıyla yola çıkan DP’nin bugünkü misyonunun yürütücüsü olarak ‘Artık karar da milletindir’ dedi ve bilindiği üzere Afyonkarahisar’dan yola çıktı. AK Parti 2001 yılından bugüne girdiği her seçimde büyük bir başarı kazandı. Elbette bu büyük başarı liderimizin üstün gayretleri, değerli teşkilat mensuplarımızın çalışmaları ve aziz milletimizin takdirleri neticesinde olmuştur. Bugün de mutlulukla müşahede ediyoruz ki AK Parti hala milletiyle bir ve beraberdir. AK Parti hala millete hizmet yolunda her türlü azimetin üstesinden gelmektedir. AK Parti 16 yılı doldurmuş olduğu iktidar sürecinde Türkiye’ye çok büyük hizmetler getirdi. Ülkemizde büyük reformlar gerçekleştirdi.” dedi.
“HİZMETLER AK PARTİ’YLE BÜYÜYECEK”
Türkiye’nin daha gelişmiş, daha müreffeh toplumunun daha mutlu olduğu bir ülke olduğuna değinen Tutumlu, “Uluslararası camiada ise sözü dinlenir, dostluğundan kıvanç duyulur, düşmanlığından endişe edilir hale gelmiştir. Bunların tamamı elbette önce Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonra aziz milletimizin gayretleri neticesinde olmuştur. Ülkemizde bu gelişmeler yaşanırken ilimizde elbette bu hizmetlerden payını almıştır. Afyonkarahisar, çok daha güzel, çok daha büyük ve çok daha gelişmiş bir şehirdir. Önceliğimiz çalışmalarımızın mihenk noktası AK Parti’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden seçimi kazanmasıdır. Adaylık ise bizim ancak talih konumuz olabilir. Çünkü biz inanıyoruz ki ancak AK Parti Afyonkarahisar’da, ilçelerinde, beldelerinde Belediye Başkanlığını kazanırsa bu hizmetler daha da büyüyerek devam edecektir. Emin olunuz ki bu ancak ve ancak sizin eseriniz olacaktır.” diye konuştu.
“HEDEF 21. YÜZYIL
BELEDİYECİLİĞİ”
Zamanla hizmetlerin niteliğinin de gelişip değiştiğinden söz eden Tutumlu şöyle konuştu: “Toplumumuzun bundan 20 sene önceki talepleriyle bugünkü talepleri elbette ki aynı değildir. Biz 21’inci yüzyıl Belediyeciliğini hedefliyoruz. Şeffaflık, öngörülebilirlik, hizmetlerin yerindeliği ana düsturlarımız olacaktır. Bu çerçevede katılımcılığı esas alacağız. Hizmetlerin yerindeliğini temin etmek için değerli hemşerilerimizle her noktada bir ve beraber olacağız sizin taleplerinizi mahallinde tespit edeceğiz.  Hızlı ve etkin bir şekilde çözüme ulaştırmaya çalışacağız.”
“GÖNÜLLER YAPMAYA
GELDİK DİYE YOLA ÇIKIYORUZ”
Artık Belediyelerin geleneksel hizmetleri olan yol, su, temizlik, imar ve çevre düzenlemelerinden ibaret olmadığını vurgulayan Tutumlu şunları söyledi:
“Bunları da geliştirmekle beraber yerel kalkınmayı da öncelikli hale getireceğiz. Afyonkarahisar’da yapılan yatırımların daha da artmasını yaptığımız işlerin daha da gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacağız. Yeniden belirteyim ki bunların tamamı sizlerin eseri olacaktır. Daha güzel bir Afyonkarahisar mümkün. Ama bu sizlerle mümkündür. Bu sizlerin eseri olacaktır. 6 Temmuz 2018 tarihinde grup toplantısında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘Gönül Belediyesi Seferberliği’ ba��latmıştır. Biz de bu çerçevede yola çıkarken ‘Gönüller yapmaya geldik’ diye yola çıkıyoruz.” Tutumlu’nun toplantısında eşi İlknur Tutumlu, kızı ve partililer hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme