Gönül sofralarına büyük ilgi

Afyonkarahisar Belediyesi, gönül sofralarını şehrin dört bir yanına kurmaya devam ediyor   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde son olarak Orhangazi, Osmangazi Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin misafir olduğu iftar yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Eşi Fatma Alp, Vali Gökmen Çiçek'in eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek, AK Parti [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi, gönül sofralarını şehrin dört bir yanına kurmaya devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde son olarak Orhangazi, Osmangazi Yeşilyurt Mahalle sakinlerinin misafir olduğu iftar yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Eşi Fatma Alp, Vali Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar öncesi vatandaşlara kendi elleriyle yemek ikram eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda farklı noktalarda mahalle iftarları verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatma adına kardeşlik ve paylaşmanın pekiştiği müstesna zaman dilimlerinden olduğuna dikkat çekti. Başkan Zeybek; “Siz kıymetli halkımızın ilgisi bizleri çok memnun etti. Ramazan ayının paylaşmak, aynı heyecanı yaşamak, birlik ve beraberlik olduğunu bir kez daha burada yaşadık. İftar buluşmalarımızda mahalle sakinlerimizle aynı sofrada buluşuyoruz. Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. İki yıl bir pandemi süreci yaşadık. Haliyle bu iki yılda eski ramazanlar gibi bir ramazan yaşayamamıştık. İki yıldır iftar çadırımız da yoktu. Şimdiyse başta iftar çadırımız olmak üzere, iftar sonrasında yapacağımız programlarla bu ramazanı daha heyecanlı, daha samimi ve daha güzel geçirmeyi arzu ediyoruz. İftar çadırlarımız ramazanın son gününe kadar faaliyet gösterecek. Ben de fırsat buldukça siz değerli kardeşlerimizle burada beraber iftar açmaya gayret edeceğim. İnşallah rabbim bizlere bayrama kavuşmayı nasip etsin” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme