Gönül Dergahı’nı ziyaret ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki hafta sonu Afyonkarahisar'da bulunan Gönül Dergahı’nı ziyaret etti.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Afyonkarahisar'da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Afyonkarahisar'da bulunan Gönül Dergah'ını ziyaret [&hellip]

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki hafta sonu Afyonkarahisar’da bulunan Gönül Dergahı’nı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Afyonkarahisar’da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Afyonkarahisar’da bulunan Gönül Dergah’ını ziyaret eden Özhaseki ‘trafikçi dede’ diye anılan Yıldırım Şanlı’nın hayır dualarını aldı.

Gönül Dergahı’nın hizmetini sürdüren Mustafa Öztaylan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ordu Bulvarı Kurtbaş Apartmanı’nın üst katındaki cilt atölyesinde gönül dostları ile buluşarak burayı bir “Gönül Dergahı” haline getirdiklerini belirten Mustafa Öztaylan ziyaret ile ilgili olarak gazeteniz Kocatepe’ye şu bilgileri aktardı:

“Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek arayarak, Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte ziyarete geleceklerini bildirdiler. Elbette şeref duyduk. Çok güzel, olumlu bir ziyaret gerçekleşti. Sayın Özhaseki çok olgun, çok değerli bir insan. Kendileri mekanımızı, ortamımız çok beğendiler. Hatta eşleri hanımefendi araçta bekliyormuş, siyasi bir ortam olmadığını, hanım kardeşlerimizin de burada bulunduklarını görünce eşlerini de çağırdılar. Hep birlikte Yıldırım dedemizin anıları dinledik, hayat dersleri aldık. Hayır dualarda bulunuldu. Burasının bir gönül dergahı olduğunu, hiç bir siyasi görüş, tarikat ya da cemaat mekanı olmadığını belirttik. 10-15 dakika diye planlanan ziyaret 1 saatten fazla sürdü. Burasının Afyon’un 1955 yapımı ilk apartmanı olduğunu, Muazzez Abacı’nın buraya gelin geldiğini anlattık. Zafer Paromamızı. Spor Köşemizi, Ali Çetinkaya bölümlerimizi incelediler. Maliye eski Bakanımız İsmet Attila ile ilgili bölümü gezdiler. İsmet Bey hakkında çok olumlu görüşler belirttiler. Tanışmadıklarını ama İsmet Attila7nın değerli bir devlet adamı olduğunu, Türkiye’nin yeşitridiği kıymetli insanlardan olduğunu belirttiler. Son derece keyifli, bereketli ve güzel bir sohbetin ardından karşılıklı hayır duaları ile vedalaştık”

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme