• Haberler
  • Genel
  • Gönül Ar Güngör Uzun Çarşı’da yoğun ilgi gördü

Gönül Ar Güngör Uzun Çarşı’da yoğun ilgi gördü

İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Gönül Ar Güngör seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Güngör’e İYİ Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı ile MHP Afyonkarahisar eski milletvekillerinden Dr. Mehmet Telek eşlik etti. 800 metrelik uzun çarşıyı 3 saatte geçebilen Gönül Ar Güngör, Uzun Çarşı’daki esnaflar tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Kısa zaman içinde [&hellip]

İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Gönül Ar Güngör seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Güngör’e İYİ Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı ile MHP Afyonkarahisar eski milletvekillerinden Dr. Mehmet Telek eşlik etti.
800 metrelik uzun çarşıyı 3 saatte geçebilen Gönül Ar Güngör, Uzun Çarşı’daki esnaflar tarafından sıcak ilgiyle karşılandı.
Kısa zaman içinde tüm ilçeleri, belde ve köyleri ziyaret eden vatandaşlarla, iş insanlarıyla, esnaflarla, çiftçilerle ve kendisi için büyük önem arz ettiğini her defasında dile getirdiği ev kadınlarla görüşen Gönül Ar Güngör, ilimiz merkezinde de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
SORUNLAR ORTADA, ÇÖZÜM İYİ PARTİDE
Afyonkarahisar’ın tamamının sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm için elini değil tüm gövdesini taşın altına koyduğunu söyleyen Gönül Ar Güngör, 14 Mayıs’ın cesurlar hareketi olan İYİ Parti’nin zafer günü olacağını söyledi.
Halkımızın kendisine ve partisine olan büyük teveccühü karşısında çok duygulandığını, onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Güngör; “Ülkemizin ve ilimizin sorunları ortada. Herkes biliyor ama dile getiremiyor. Ama artık cesurlar hareketine güveniyorlar. Bize olan bu güven bana ve tüm arkadaşlarıma ayrı bir çalışma azmi ve şevk katıyor. Biz seferden sorumluyuz zafer Allah’tandır. O sene bu sene olacak. Her birlikte başaracağız. Bu seçim Afyonkarahisar’a ve tüm ülkemize İyi gelecek” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme