• Haberler
  • Spor
  • 'Gönlüm Afyon'dan yana' – Kocatepe Gazetesi

'Gönlüm Afyon'dan yana' – Kocatepe Gazetesi

2016-17 basketbol sezonunda Afyon Belediyespor'da forma giyecek olan Sloven oyuncu Miha Zupan, Afyon Belediyespor ve Türkiye'yi değerlendirdi. Türkiye Basketbol Ligi'nde 3-4 takımın ciddi takım kurduğuna dikkat çeken Sloven oyuncu Miha Zupan, 'Daha önceden Afyon hakkında çok iyi şeyler duymuştum. Bazı oyuncuları birebir tanıyorum. İbrahim'e kadar tanıyorum. Bazı oyuncularla birlikte oynadığımı söyleyebilirim. Kendileriyle arkadaşlığımız da var. [&hellip]

2016-17 basketbol sezonunda Afyon Belediyespor’da forma giyecek olan Sloven oyuncu Miha Zupan, Afyon Belediyespor ve Türkiye’yi değerlendirdi. Türkiye Basketbol Ligi’nde 3-4 takımın ciddi takım kurduğuna dikkat çeken Sloven oyuncu Miha Zupan, “Daha önceden Afyon hakkında çok iyi şeyler duymuştum. Bazı oyuncuları birebir tanıyorum. İbrahim’e kadar tanıyorum. Bazı oyuncularla birlikte oynadığımı söyleyebilirim. Kendileriyle arkadaşlığımız da var. Bu sezon çok uzun Afyonkarahisar çok güzel bir yer, Türkiye’yi seviyorum, Türkiye’de ve Ankara’da çok arkadaşım var ki, hepsini ayrı ayrı seviyorum. Üç dört tane takım var ve Sakarya bunlardan bir tanesi, Acıbadem var. Bu sezon çok uzun sakatlıksız bir sezon olmasını istiyorum. Benim için Antalya’da çok önemli bir Türkiye Kupası var. Önemli üç takım var, Sakarya ve Acıbadem ama benim gönlüm Afyon Belediyespor’dan yanadır. Lig çok uzun fakat Aralık’a kadar şekillenir” dedi.
“BEN TÜRKİYE’Yİ
BİLİYORUM SIKINTI YOK”
Türkiye yaşananların uluslararası konumda ne düzeyde olduğu, Türkiye’ye gelip gelmemekte tereddüt edip etmediği sorusuna yanıt veren Zupan, “Daha önceden Mehmet hocayı, Türkiye’yi bildiğim için bende bir sıkıntı teşkil etmedi. Türkiye’de daha önce bazı takımlarda oynadım. Ankara’daki arkadaşlarla irtibata geçtim. Büyük şehirlerde bir takım problemler olduğunu duydum. Benim için bir sıkıntı teşkil etmiyordu. Ailemle, arkadaşlarımla devamlı görüşüyorum. Bazı şeyler duydum, benim için bir problem yoktu. Ben daha önce de Uşak’ta ve Türk Telekom gibi takımlarda oynadım. Türkiye’de 4 sene kaldım. Türkiye’yi bildiğim için gayet rahat bir şekilde gelmek istedim ve Mehmet Hoca’nın çağrısına hemen olumlu yanıt verdim” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Kerkezi)

Bakmadan Geçme