• Haberler
  • Spor
  • Gönbeler Süper Amatör Lig'de 3'üncü Hafta Heyecanı

Gönbeler Süper Amatör Lig'de 3'üncü Hafta Heyecanı

2024-2025 Gönbeler Süper Amatör Grubu'nun 3'üncü haftasında takımlar, sahada puan ve puanlar için ter dökecek.

2024-2025 Gönbeler Süper Amatör Grubu'nun 3’üncü haftasında takımlar, puan tablosunda üst sıralara geçmek veya yerini koruyabilmek için kıyasıya mücadele edecek. İşte haftanın programı ve detayları:

19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 15:00’te Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor, Şuhut-Ç Stadyumu’nda İscehisar Spor’u konuk edecek. Ev sahibi Mahmutköyü 1453 Gençlik Spor, ilk galibiyetini almak için mücadele verirken, İscehisar Spor ise deplasmandan puanla dönerek iddiasını sürdürmek istiyor.

20 Ekim 2024 Pazar günü futbolseverleri dolu dolu bir gün bekliyor. Saat 14:00’te Sinanpaşa Stadyumu’nda Ayvalı Spor ile Dişli Belediyesi Hibrit Spor karşılaşacak.

Gönbeler Süper Amatör Lig'de 3'üncü Hafta Heyecanı

Her iki takım da zirve mücadelesi için sahaya çıkacak. Aynı saatte, Emirdağ Stadyumu’nda Emirdağ Spor, Artuk Grup Çakırköy Spor'u ağırlayacak. Emirdağ Spor, taraftar desteğiyle galibiyeti hedeflerken, Artuk Grup Çakırköy Spor deplasmandan puanla dönmek istiyor.

Saat 15:30’da Şuhut-Ç Stadyumu’nda Şuhut Belediye Hisar Spor ile Susuz Belediye Spor karşı karşıya gelecek. Şuhut Belediye Hisar Spor, sezonun ilk galibiyetini almak isterken, Susuz Belediye Spor ise üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek.

Günün son karşılaşmasında ise saat 15:00’te M-1 Stadyumu'nda Sarık Gençlik Spor, Afyonkarahisar Demir Spor’u konuk edecek. Sarık Gençlik Spor, evinde puan kaybetmemek isterken, Afyonkarahisar Demir Spor ise deplasmandan 3 puanla dönerek liderlik yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Bakmadan Geçme