• Haberler
  • Genel
  • Göletler bereket getirecek – Kocatepe Gazetesi

Göletler bereket getirecek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Kolay “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bolvadin’de sulanmadık arazi kalmayacak”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay, Bolvadin’de sulanmadık arazi kalmayacağını söyledi. Bozkuş mevkindeki sondaj çalışmasını yerinde inceleyen Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinden önceki dönemde ilçede sulanabilir arazinin “http://m.kocatepegazetesi.com/”yok”http://m.kocatepegazetesi.com/” denecek kadar az olduğunu belirterek, çiftçilerin o dönem sadece “http://m.kocatepegazetesi.com/”arpa ve buğday”http://m.kocatepegazetesi.com/” gibi katma [&hellip]

Göletler bereket getirecek

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Kolay “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bolvadin’de sulanmadık arazi kalmayacak”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Carullah Kolay, Bolvadin’de sulanmadık arazi kalmayacağını söyledi.
Bozkuş mevkindeki sondaj çalışmasını yerinde inceleyen Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinden önceki dönemde ilçede sulanabilir arazinin “http://m.kocatepegazetesi.com/”yok”http://m.kocatepegazetesi.com/” denecek kadar az olduğunu belirterek, çiftçilerin o dönem sadece “http://m.kocatepegazetesi.com/”arpa ve buğday”http://m.kocatepegazetesi.com/” gibi katma değeri düşük mahsulleri ektiklerini kaydetti.
AK Parti Hükümeti ile Özburun Göleti, Dipevler sulama sistemi, Ortakarabağ köyü sulama sistemi ve yapılan sondaj çalışmaları sonucu Ağılönü semtinin Hamzabey mevkilerindeki arazileri sulanır hale getirdiklerini bildiren Kolay, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şimdi ise Bozkuş mevkisinde bulunan bin dekar arazimiz sulanır hale gelecek. Ayrıca Kemerkaya Yedikapı Göleti, Kurucuova Göleti, Merkez Harlak ve Alkoloid Fabrikası karşısındaki arazilerimizin sulama projelerini yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalarımız sonucu çiftçilerimiz katma değeri yüksek mahsul elde edeceklerdir. Bolvadin’de sulanmadık arazi kalmayacak. Bu yatırımlar Bolvadin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Öte yandan Kolay ve Toprak Sulama Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Özdemir, çalışmanın hayırlı olması için kurban kesti. (AA)

Bakmadan Geçme