Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökyüzünde Afyon okunuyor

Türk Hava Yolları’nın (THY)

Türk Hava Yolları’nın (THY) kabin içi dergisi olan ve ayda yaklaşık 500 bin tirajıyla Türkiye’nin en fazla okunan dergilerinden Skylife’ın Aralık sayısında Afyonkarahisar mutfağı geniş yer bulmuştu. Afyon mutfağının yer aldığı bölümler yolcuların dikkatini çekmeye başladı

 

Dünyanın 124 ülkesinde 306 noktaya uçan THY’nın kabin içi dergisi olan Skylife, Aralık ayı sayısında Afyonkarahisar’ın mutfağı başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine hem Türkçe hem de İngilizce olarak yer vermişti. Dergide Afyon Mutfağı’ndan bamya, düğün çorbası, Afyon kebabı, katmer, bükme, sucuk, keşkek, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi yöresel lezzetler anlatılmıştı.
AFYON MUTFAĞI İLGİYLE OKUNUYOR
Günde 200 binden fazla yolcu taşıyan THY’nın kabinlerinde yer alan Skylife Dergisi’nde Afyonkarahisar mutfağının yer aldığı bölümler ilgiyle okunmaya başladı. THY’na ait uçaklarının bir günde dünyayı 60 kez dolaştığı günümüzde her gün binlerce yolcu bu dergiyi okumaya başladı. Dergi Aralık ayı boyunca tüm uçakların kabinlerinde yer almaya devam edecek.