• Haberler
  • Gündem
  • Göksel, İNSANAD'ın etkinliğine katıldı – Kocatepe Gazetesi

Göksel, İNSANAD'ın etkinliğine katıldı – Kocatepe Gazetesi

Program başında kısa bir konuşma yapan dernek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan 'İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişim amaçlı çalışmalarımızı en iyi programlarla sürdürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, Ekim ayı Bir Çay Bir Sohbet programında AKÜ'nün sevilen hocalarından Öğretim Görevlisi Türker Göksel'i dinleyecek olmamızdan çok memnunuz. Kendisinin paylaşımları bizim için çok değerli olacak. Ayrıca siz değerli [&hellip]

Program başında kısa bir konuşma yapan dernek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan; “İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişim amaçlı çalışmalarımızı en iyi programlarla sürdürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, Ekim ayı Bir Çay Bir Sohbet programında AKÜ’nün sevilen hocalarından Öğretim Görevlisi Türker Göksel’i dinleyecek olmamızdan çok memnunuz. Kendisinin paylaşımları bizim için çok değerli olacak. Ayrıca siz değerli katılımcılarımıza da geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bir Çay Bir Sohbet programımızı adım adım geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Tugan’ın giriş konuşmasının ardından konuşmaya başlayan Göksel, İş Yaşamında Etkin Yönetim ve Liderlik konusunda iş hayatında liderlik konusunu ilginç örneklerle ve kendi deneyimleriyle paylaştı.
Liderlik konusunun sınırlı tanımlarla olamayacağını gösteren Göksel verdiği örneklerle genç katılımcılara yol göstermiş oldu. Paylaşımlarının yanında konukların sorularını da cevaplayan Göksel, bu formatta programlara önem verdiğini, sohbet ortamının konferanslardan daha farklı olduğunu, kendisinin de Bir Çay Bir Sohbet formatını beğendiğini belirtti.
Program sponsoru Ofçay’ın Satış Yöneticisi Serdar Aksoy da Türker Göksel’e çay paketi armağan etti. Programda dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Tür, Dernek Sekreteri Tuğba Ayazoğlu hazır bulundu. Program sonunda Göksel imzalı kitaplarını katılımcılara armağan etti.

Bakmadan Geçme