Gökçe başkanlığa seçildi – Kocatepe Gazetesi

Genel Kurula Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca da katıldı. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, genel kurulda yaptığı konuşmada başkan ve yönetime görevlerinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.Genel Kurulun Divan Başkanlığını Karaca yaparken, Mustafa Gökçe'nin başkan seçildiği Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası yönetiminde şu isimler yer aldı İbrahim Battal, Fatih Ataş, Ali Rıza [&hellip]

Genel Kurula Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca da katıldı. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, genel kurulda yaptığı konuşmada başkan ve yönetime görevlerinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
Genel Kurulun Divan Başkanlığını Karaca yaparken, Mustafa Gökçe’nin başkan seçildiği Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası yönetiminde şu isimler yer aldı; İbrahim Battal, Fatih Ataş, Ali Rıza Eryiğit, Osman Karahan, Şevki Caner, Şahap Esen. Yedek üyeler; Mülayim Salman, Halil Ilgın, Taner Akçay, Kevser Tanrıverdi, Murat Ünal, Fevzi Özdemir, Ümit Şahin,. Denetim Kurulu üyeleri; Hamza Baş, Ali Vatan, Erkan Yüksel. Yedek Üyeler; Tolga Toktaş, Mahmut Yıldırım ve Serdar Doğan.
BAŞKANLARDAN ESNAF TURU       
Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası genel kuruluna katılan MHP İl Bşakanı Mehmet Karagöz, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ve çok sayıda esnaf odası başkanı Dinar ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Bakmadan Geçme