Gökçe Bahadır’ın Kaçıncı Evliliği?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın kaç kez evlilik yaptığı merak konusu oldu. Peki, Gökçe Bahadır kaç kez evlilik yaptı? Gökçe Bahadır'ın kimlerle evlilik yaptı? Gelin birlikte öğrenelim.

2003 yılında yayımlanan Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı  (Törpü) karakteri ile oyunculuk hayatına atılan ve Yaprak Dökümü dizisi ile Türkiye’de en çok beğenilen oyuncular arasına girmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde…

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır, 1981 (42 yaşında) yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi İstanbul Üniversitesi Radyo Ve Televizyonculuk alanında eğitim almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Bahadır, eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. İş hayatına FM’de radyo programı sunarak başlayan ünlü oyuncu, çeşitli radyo kanallarında çalışmıştır. Şunda Ömer dizisinde oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Bahadır, bir çok projede yer almıştır.

GÖKÇE BAHADIR’IN YER ALDIĞI PROJELER ŞU ŞEKİLDE:

Evdeki Yabancı

Tatlı Hayat

Beşik Kertmesi

Mühürlü Güller   Okşan

Hayat Bilgisi

Yine de Aşığım

Yaprak Dökümü

Sensiz Olmaz

Azize

Kayıp Şehir

Aramızda Kalsın

Hatırla Gönül

Adı Efsane

Ufak Tefek Cinayetler

Menajerimi Ara

Evlilik Hakkında Her Şey

Ömer

Kulüp

 

Filmleri:

Yol Palas Cinayeti

Alvin ve Sincaplar 2

Hırçın Kız Kadife

Dedemin İnsanları

Çember

Bana Masal Anlatma

Aşk Uykusu

Kendi Yolumda

GÖKÇE BAHADIR’IN KAÇINCI EVLİLİĞİ?

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır 2011 yılında ilk evliliğini kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile yapmıştır. Bahadır ve Sunal çifti 2012 yılında boşanmışlardır. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır daha sonra Alaçatı’da düzenledikleri tören ile 2022 yılında hayatını müzisyen Emir Ersoy ile birleştirmiştir. Bahadır’dın evliliklerinden çocuğu yoktur.

Bakmadan Geçme