Gökçe Bahadır Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor?

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır'ın yer aldığı projelerde canlandırdığı karakterler ile ne jadar kazandığı merak konusu oldu. Şuanda Ömer dizisinde 'Gamze' rolünü canlandıran  başarılı oyuncu Gökçe Bahadır bölüm başı ne kadar kazanıyor. Detaylar haberimizde…

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı  “Törpü” karakteri ile oyunculuk hayatına atılan ve Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı “Leyla” karakteri ile Türkiye’de en çok beğenilen oyuncular arasına girmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, şuanda “Ömer” dizisinde Gamze karakterini canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu Bahadır’ın Ömer dizisinde bölüm başına 80 bin TL kazandığı iddia edilmektedir.

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Gökçe Bahadır, 1981 (42 yaşında) yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi İstanbul Üniversitesi Radyo Ve Televizyonculuk alanında eğitim almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Bahadır, eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. İş hayatına FM’de radyo programı sunarak başlayan ünlü oyuncu, çeşitli radyo kanallarında çalışmıştır. Şunda Ömer dizisinde oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Bahadır, bir çok projede yer almıştır.

Bakmadan Geçme