Gök: Tek kelime ile harika

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin yeni hizmet binasında Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Gök, dernek binasını tek kelime ile harika şeklinde özetlerken, Kumartaşlı derneğin şehitlere yakışır biçimde ışıl ışıl olduğunu kaydetti Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı [&hellip]

Gök: Tek kelime ile harika

İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni hizmet binasında Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Gök, dernek binasını tek kelime ile harika şeklinde özetlerken, Kumartaşlı derneğin şehitlere yakışır biçimde ışıl ışıl olduğunu kaydetti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök ziyaret etti.
KUMARTAŞLI’YA ÖVGÜ
Karaman İş Merkezi giriş katında özenle hazırlanan yeni dernek binasının tek kelime ile harika olduğunu söyleyen İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, başta Dernek Şube Başkanı olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi. Gök; “İsmail Kumartaşlı Başkanımızın çalışmalarını her zaman takdirle izliyoruz. Çalışmalarını dolu dolu yürüten bir arkadaşımız. Burası ilimizi her noktada ziyarete gelen kişilerin uğrak yeri haline geldi. 2014 yılı itibariyle günün şartlarına uyum sağlamış harika bir dernek binası gözlemliyoruz. Herşeyin aslında böyle bakıldığında ışıl ışıl olması lazım. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizlerin farklı değerleri. Onların en güzel şekilde yaşatılmaları gerekiyor” dedi.
ŞEHİT AİLELERİNE NE YAPILSA AZ
Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernekler Müdürlüğü çalışanlarının her zaman yanlarında yer aldığını belirten Kumartaşlı; “Bir sıkıntı ya da sorunda ilk çaldığımız kapı İl Dernekler Müdürlüğü oluyor. Bu işi yaşamak, yürekte hissetmek gerekiyor. Şehit ailelerine, gazilerimize ne yapsak azdır. Acıları hafiflemez ama en azından onlara layık bir mekan oluşturmak istedik. Bir sarraf dükkanı ışıl ışıl oluyrda neden bizim şehitlerimiz ve gazilerimizin mekanları ışıl ışıl olmasın diye düşündük. El birliği ile ortak çalışma ile bu hale getirdik. İnşallah bundan sonra da Allah utandırmadan daha güzel işler yapabilmek bizim boynumuzun borcu. Çünkü biz o annelerimize ne yapsak azdır. Onlar canlarının parçası olan evlatlarını vatan için verdiler. Önlerinde saygıyla eğiliyoruz.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme