• Haberler
  • Genel
  • Göç İdaresi Müdürlüğü’ne atama yapıldı

Göç İdaresi Müdürlüğü’ne atama yapıldı

İçişleri Bakanlığı’na bağlı İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Ali Rıza Özcan atandı İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdildi. İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Ali Rıza Özcan, İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görevlendirildi. BİRÇOK GÖREVİ OLACAKİl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün, göç alanına ilişkin politika ve [&hellip]

Göç İdaresi Müdürlüğü'ne atama yapıldı

İçişleri Bakanlığı’na bağlı İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Ali Rıza Özcan atandı

İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne atama gerçekleştirdildi. İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Ali Rıza Özcan, İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak görevlendirildi.
BİRÇOK GÖREVİ OLACAK
İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün, göç alanına ilişkin politika ve stratejileri uygulamak, bu konularla ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak, yabancıların Türkiye’ye giriş ve kalışı, Türkiye’den çıkışları ve sınırdışı edilmeleri, uluslararası koruma, geçici koruma ve insan ticareti mağdurlarının korunmasıyla ilgili iş ve işlemleri yürüteceği belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme