Göç İdaresi kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da faaliyete geçecek olan Göç İdaresi İl Müdürlüğü için çalışmalar başladı Afyonkarahisar’ın eski Göğüs Hastanesi arkasında bulunan Halk Sağlığı Laboratuvarı binasının tamir ve tadilatı için ihaleye çıkıldı.İhale ilanı yerel gazetelerde yayımlandı. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’nin üstlendiği tamirat ve tadilat işinin amacı binanın Göç İdaresi Müdürlüğü olarak yeniden düzenlenmesi. Eski göğüs ve devlet hastaneleri binalarının arkasında [&hellip]

Göç İdaresi kuruluyor

Afyonkarahisar’da faaliyete geçecek olan Göç İdaresi İl Müdürlüğü için çalışmalar başladı

Afyonkarahisar’ın eski Göğüs Hastanesi arkasında bulunan Halk Sağlığı Laboratuvarı binasının tamir ve tadilatı için ihaleye çıkıldı.
İhale ilanı yerel gazetelerde yayımlandı. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’nin üstlendiği tamirat ve tadilat işinin amacı binanın Göç İdaresi Müdürlüğü olarak yeniden düzenlenmesi. Eski göğüs ve devlet hastaneleri binalarının arkasında yer alan ve günümüzde Halk Sağlığı Laboratuvar binası olarak kullanılan bina tamir ve tadilattan geçirildikten sonra Göç İdaresi İl Müdürlüğü olarak kullanılacak. Tamir ve tadilat yapım işi Kamu ihale Kanunun ilgili hükümlerine göre yapılacak. İhale yapıldıktan sonra çalışmaların 45 günde tamamlanması planlanıyor. İhalenin 23 Mayıs günü İl Özel İdare Müdürlüğü’nde yapılacağı bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme